Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Bogdan Bulj: „Poate am făcut o greșeală că am schimbat jucătoarele de bază. Este responsabilitatea mea”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.02.2018

Arădencele s-au calificat în semifinalele Cupei României după ce au trecut cu 61-55 de formația teleormăneană. FCC ICIM avea 13 puncte avans la prima pauză. Ecartul a crescut la 25 de puncte, iar antrenorul Bogdan Bulj a făcut multe schimbări.

ACSBT a dat emoții adversarelor după ce s-a apropiat în ultimul sfert. Sârbul de pe banca arădeană a vorbit la conferința de presă despre începutul bun al formației sale, despre relaxarea la avantajul de 20 de puncte și despre schimbările făcute prea rapid.

„Felicitări echipei noastre pentru victorie și pentru calificarea în semifinale. Felicitări și Alexandriei pentru că au luptat până la final și au arătat caracter. Am început foarte bine meciul, am respectat planul de dinainte de meci. Am jucat bine în atac și, în repriza a doua, Alexandria a jucat bine. Noi ne-am relaxat puțin când am condus la 20 de puncte. Alexandria a revenit în joc, a jucat bine. Poate am făcut o greșeală pentru că am schimbat jucătoarele de bază și este responsabilitatea mea”, a declarat Bogdan Bulj.

Arădencele au avut 28 de mingi pierdute în sfertul cu Alexandria.

„Am fost puțin nervoși și am avut multe mingi pierdute. Dar cel mai important este că am câștigat și așteptăm să vedem cu cine jucăm mâine. Trebuie să fim fericiți că suntem în primele patru echipe și să încercăm să jucăm mâine mai bine ca azi. Am jucat de mai multe ori în fața ambelor echipe (n.r. posibile adversare în semifinală). Timișoara a surprins Brașovul și este o competiție în care oricine poate să bată pe oricine. Calitatea baschetului nu este la cel mai înalt nivel. Se poate vedea în jocul nostru, am avut 28 de mingi pierdute. Toată lumea a venit aici cu ambiție. Este multă presiune și este normal să fie multe greșeli în aceste circumstanțe. Oricine ne va fi oponent, vom încerca să facem un meci bun și să arătăm mai multă calitate în joc față de azi”, a adăugat Bulj.

Acesta nu s-a putut baza pe Tavic, accidentată la genunchi. Bosniaca nu va evolua nici în semifinala cu CSM Satu Mare, formația la care a jucat în sezonul trecut.

„Este sigur că în acest meci Matea ne-a lipsit. Nu contează așa mult pentru că e regula cu două românce. Pentru că este o jucătoare total diferită decât Porsche (Poole), dă mai multe opțiuni echipei și cu siguranță ne va lipsi mâine. Dar se poate vedea că echipa asta nu este doar despre individualități, se poate vedea și în campionat, avem tot timpul un joc de echipă”, a mai spus Bogdan Bulj.

Semifinala dintre FCC ICIM Arad și CSM Satu Mare se joacă astăzi, de la ora 20, și va fi transmisă pe FRB TV.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!