Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Cătălin Tănase: „Doar dacă faci un meci mare poți să câștigi la Sfântu Gheorghe”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.02.2017

CSM Târgoviște este prima finalistă a ediției din acest sezon a Cupei României după victoria 58-55 în fața celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Cătălin Tănase, antrenorul grupării câștigătoare, a vorbit la finalul întâlnirii despre duelul de pe parchet cu trupa „alb-verde”, spunând printre altele că-și dorește foarte mult să cucerească râvnitul trofeu. 

„Am făcut un meci mare, doar dacă faci un meci mare poți să câștigi la Sfântu Gheorghe împotriva unei echipe foarte puternice cu trofee în spate, cu al 6-lea jucător și anume acest public minunat pe care vreau să-l felicit. Chiar dacă nu ne convine, trebuie să recunoaștem că au un public minunat care își încurajează permanent echipa. Sunt norocos pentru că am în echipă fete extrem de experimentate, care nu se intimidează așa ușor și care, din contră, se mobilizează în momentul în care joacă în fața unui asemenea public. Întotdeauna jucăm absolut toate meciurile la victorie, nu cedăm niciodată. 

Sper și îmi doresc foarte mult să câștigăm Cupa României, am 4 trofee până acum și de ce nu să vină și al 5-lea. Trebuie să revenim rapid cu picioarele pe pământ și sper ca în această noapte să recuperăm fetele și să jucăm mâine același baschet pe care l-am jucat și astăzi. Nu pornim cu prima șansă în finală, să știți că tratăm toți adversarii cu același respect. Nu am preferințe pentru meciul din finală”, a concluzionat tehnicianul grupării dâmbovițene. 

CSM Târgoviște va juca finala Cupei României sâmbătă de la ora 16:45 în Sala „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe. Adversară va fi ori Olimpia Brașov ori Sirius Târgu Mureș. 

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs (Crow Security)

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    finala
    Ciobanul de Catalin Tanase si turma de mioare in marea finala. Cea mai buna jucatoare de la CSM, Monica Csender cu un triple-double. Bravo.

    cu 7 ani în urmă (10.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    Arbitraj ordinar
    Este adevarat,ca SIC SEPSI in ultimul sfert a gresit copilareste,dar Targoviste nu ar fi castigat fara ajutorul substantial al arbitrilor !!!Arbitrii,au primit chiar indicatii de la comisarul de la masa,prin gesturi date cu mana si degetele in timpul meciului.(se poate verifica cu video).Cand o sa fie sportul sport in Roamania??? Bravo Sepsi,Bravo fetelor..Sinteti cele mai bune chiar in pofida unor arajamente de culise ! Vom castiga campionatul!! SUCCES!! Speram ca acest trio nesimtit si nesportiv,nu o sa fie delegat in Sfantu Gheorghe la nici un meci!!!

    cu 7 ani în urmă (11.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!