Stiri Cupa României Feminin

F8 F. CSM Târgoviște dă piept cu CSM Satu Mare

Silviu Isailă

Silviu Isailă
07.02.2017

CSM Târgoviște și CSM Satu Mare se întâlnesc miercuri, 8 februarie, cu începere de la ora 17.00, într-o partidă ce contează pentru sferturile de finală ale Cupei României. Turneul Final Eight se desfășoară în perioada 8-11 februarie la Sf. Gheorghe.

În actuala ediție de campionat, CSM Târgoviște ocupă poziția secundă a clasamentului cu 14 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce echipa din Satu Mare se clasează pe locul 6 cu 8 victorii și 10 înfrângeri.

CSM Satu Mare nu a reușit nici un succes în fața echipei din Târgoviște, istoricul confruntărilor anterioare fiind 29-0. În partida tur a LNBF, echipa antrenată de Cătălin Tănase s-a impus cu scorul de 69-64, urmând ca în retur să câștige categoric, scor 48-70.

În ciuda diferenței de scor mare a ultimei confruntări dintre cele două echipe și a faptului că CSM Satu Mare nu a reușit nici un succes în fața echipei Târgoviște, partida de miercuri se anunță una interesantă.

Această confruntare va fi arbitrată de Bogdan Podar, Laszlo Bukuresti și Amalia Marchiș, comisar din partea federației fiind Constantinescu Viorel.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!