Stiri Cupa României Feminin

F8 F. CSM Târgoviște vs Olimpia CSU Brașov, finala Cupei României

Silviu Isailă

Silviu Isailă
11.02.2017

CSM Târgoviște și Olimpia CSU se întâlnesc în finala Cupei României, programată astăzi, 11 februarie, cu începere de la ora 16.45. Confruntarea se va disputa în Sala Sporturilor Szabo Kati și va fi transmisă în direct de DigiSport.

Pentru a juca cu trofeul pe masă, CSM Târgoviște a trecut în sferturi de CSM Satu Mare și în semifinală de gazda turneului, ACS Sepsi SIC. De partea cealaltă, echipa antrenată de Dan Calancea a învins Phoenix Galați și BC Sirius Târgu Mureș.

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil echipei din Târgoviște care s-a impus în 16 meciuri față de cele 2 câștigate de brașovenece. În actualul sezon, cele două echipe s-au întâlnit de două ori în Liga Națională. În partida tur, disputată la Târgoviște, Olimpia CSU s-a impus la finalul unui meci foarte echilibrat, scor 72-78. Partida retur s-a disputat în urmă cu o săptămână la Brașov, acolo unde elevele antrenate de Cătălin Tănase s-au impus categoric, scor 54-82.

În înfrângerea din retur, Dan Calancea nu s-a putut baza pe Michaela Houser care s-a accidentat, însă nici în partida de astăzi nu va putea conta pe aceasta. În schimb, echipa de sub Tâmpa are un nou conducător de joc, aceasta aflându-se sub comanda tehnicianului de la începutul acestei săptămâni. Tehnicianul a declarat că este foarte greu să integrezi o jucătoare într-un timp atât de scurt.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!