Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Dan Calancea: „Echipa mea a fost de nerecunoscut. Timișorencele au fost mai lucide”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.02.2018

Olimpia CSU Brașov s-a oprit în sferturile Cupei României, după ce la precedentele două ediții a jucat finala. Alb-albastrele au început slab și nu au condus deloc în meciul cu SCM Timișoara. Ecartul maxim a fost de 16 puncte. Brașovenii au recunoscut superioritatea adversarului, la conferința de la finalul partidei.

„Felicit echipa din Timișoara pentru calificare. Nu știu dacă și-a dorit foarte, foarte mult această calificare. Cert este că și-a dorit mai mult decât echipa noastră, cel puțin în jocul de astăzi. Echipa mea a fost de nerecunoscut. Nu pot acum, pe moment, să-mi găsesc explicații pentru evoluția foarte slabă a echipei din meciul de astăzi. Incontestabil, Timișoara a meritat victoria”, a declarat antrenorul Olimpiei, Dan Calancea.

Brașovencele au comis foarte multe greșeli, având 28 de mingi pierdute.

„Au fost foarte multe ratări din situații foarte, foarte simple, foarte multe greșeli impardonabile la acest nivel. Timișorencele au fost mai lucide astăzi și le felicit pentru că s-au calificat meritat. Nu știu dacă și-au dorit foarte mult această calificare, dar este cert, și-au dorit mult mai mult decât noi, cel puțin în jocul de astăzi”, a mai spus tehnicianul alb-albastrelor.

Noua achiziție de la Brașov, Ana Radovic, nu a avut parte de un debut reușit, cu 4 puncte în 13:20 minute. Au fost momente în care s-a văzut că pivotul mai are nevoie de timp pentru a se integra în jocul echipei.

„Vreau să felicit echipa din Timișoara. Au jucat mult mai bine ca noi. Au început foarte bine. Conduceau cu 12 puncte în primul sfert. Alergam să facem câteva puncte, dar am avut multe turnover-uri. Nu am putut să câștigăm azi. Au fost mai bune și cred că au meritat victoria în această seară”, a declarat Ana Radovic.

Olimpia este prima echipă care pleacă acasă de la Final 8-ul din acest an. Pentru brașovence urmează un alt turneu final, cel al Ligii Europei Centrale. Final 4-ul se va disputa la Brașov în 3 și 4 martie. Tot în orașul de sub Tâmpa se va ține și primul turneu al grupei 1-5, din faza a doua a campionatului, în 9 și 10 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii