Stiri Cupa României Feminin

F8 F. De data asta nu au mai uitat imnul înainte de finală

Eduard Popa

Eduard Popa
25.02.2018

sepsi csm satu mare final eight

La ora 17:30 a debutat finala Cupei României la baschet feminin, ediția 2017-2018, între echipa gazdă Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare.

Dacă în urmă cu două săptămâni organizatorii au uitat să pună imnul din cauza unor confuzii, astăzi „Deșteaptă-te, române!” s-a putut auzi în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

De asemenea, după intonarea imnului național, fanii gazdelor, prezenți în număr mare la Arenă, au cântat imnul Ținutului Secuiesc.

Un moment amuzant s-a produs înainte de imnul României, când antrenorul lui CSM Satu Mare, Marius Dobă, a fost suprins de cântecul tribunelor din Sfântu Gheorghe și s-a dus să-i strângă mâna lui Zoran Mikes și să-i ofere un suvenir cu însemnele clubului CSM Satu Mare.

*foto: facebook sepsi-sic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!