Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Dragan Petricevic: „Nu am reușit să ne apărăm individual”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.02.2018

Universitatea Cluj-Napoca a contat doar în primele momente în sfertul de finală cu ACS Sepsi SIC. Clujencele nu au repetat în cupă evoluția bună din campionat, când au învins echipa din Sfântu Gheorghe. Gazdele Final 8-ului au condus cu un avans maxim de 32 de puncte și s-au caificat în semifinale cu 78-52.

Clujenii au vorbit, la conferința de presă de după meci, despre o lipsă de energie. Amanda Thompson a fost, din nou, cea mai bună recuperatoare a Universității, cu 15 mingi prinse la panou.

„Cred că am început puțin lent. A fost greu să revenim din acel punct. Nu am luptat când ne-au lovit și ne-a afectat tot meciul. Nimic ce nu putem repara, dar energia noastră nu a fost acolo astăzi și s-a văzut”, a declarat Amanda Thompson.

Dragan Petricevic a vorbit despre forma echipei sale înainte de pauza pentu naționale și a recunoscut superioritatea celor de la Sepsi în meciul din cupă.  

„Nu am avut o energie necesară ca să jucăm acest meci aici, în Sfântu Gheorghe, cu echipa gazdă. Am avut o perioadă excepțională în campionat până în 3 februarie. Atunci a venit întreruperea. Chiar astăzi, într-o discuție cu mai mulți oameni din baschet, am spus că e un semn de întrebare foarte mare cum va răspunde fiecare echipă care nu s-a putut pregăti la parametri normali. Cum va răspunde acestui turneu, nu mă refer doar la noi, după o pauză de 19 zile. Noi, din păcate, n-am pregătit bine, energia foarte bună la antrenamente, dar la meci încet, încet Sepsi a preluat inițiativa, cu foarte multă agresivitate, cu foarte multă energie bună, pozitivă. Foarte multe soluții bune”, a declarat antrenorul Universității Cluj.

Acesta a fost nemulțumit de faptul că fundașii săi au fost depășiți ușor în duelurile 1 la 1.  

„Nu am reușit să ne apărăm individual, mă refer la apărarea 1 la 1 în primul rând la fundași, care au fost învinși mult prea ușor. Una peste alta, o victorie muncită, absolut meritată și felicit echipa din Sfântu Gheorghe. Mă bucur că noi am arătat niște semne de revenire în sferturile 3 și 4. Desigur, când trebuie să alergi după o diferență foarte mare, atunci fructifici mai greu momentele bune. Dar, totuși, am început să ne apropiem de jocul cu care am terminat sezonul regulat. Sper că până la primele turnee, în grupa 1-5, să revenim la forma pe care am avut-o în luna ianuarie”, a mai spus Dragan Petricevic.

Pentru clujence urmează turneele din faza a doua a Ligii Naționale. Primul va fi în 9 și 10 martie la Brașov, iar al doilea, în perioada 16-18 martie, la Alexandria. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!