Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Dragan Petricevic: „Presiunea a fost prea mare și s-a văzut la jucătoare că s-au autoîncărcat mai mult decât era cazul”

Silviu Isailă, Paul Olar

Silviu Isailă, Paul Olar
08.02.2017

Universitatea Cluj-Napoca nu a emis pretenții în partida cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, de miercuri seara. Campioana României se califică în semifinalele Cupei, după ce s-a impus cu scorul de 67-49.

“Nu sunt prea multe de sus după o înfrângere atât de categorică, chiar dacă pe final am limitat proporțiile scorului. Înfrângerea este una la diferență mare, vreau să felicit echipa gazdă. Noi nu am reușit să facem față evenimentului. Presiunea a fost prea mare și s-a văzut la jucătoare că s-au autoîncărcat mai mult decât era cazul. Suntem într-o evidentă fază de tranziție și de schimbare de jucătoare. Noi astăzi trebuia să venim dintr-o postură să punem presiune pe echipa adversă, ele erau favorite. Mă bucur că fetele au avut dorință să joace baschet, nu au reușit, dar asta nu înseamnă că nu cred în echipa mea și în continuare. Cred că o să jucăm un baschet mai bun data viitoare, cu Sfântu Gheorghe. Bineînțeles, asta nu este fața noastră, iar acest lucru nu umbrește jocul foarte bun al echipei din Sfântu Gheorghe”, a declarat Dragan Petricevic, la finalul disputei.

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs powered Crow Security

11 comentarii la aceasta stire:
  • Vander :

    In sfarsit
    In sfarsit un gest profesionist al antranorului Clujului la sfarsitul meciului... aplauze pentru suporteri, care aclamau victoria gazdelor dupa cel "straniu-obisnuit" de la inceputul partidei de agitare a spiritelor (deja "obisnuita" de la dansul). Publicul prefera profesionalismul lui... chiar si propriei echipe ar fi benefic sa se ocupe de antrenoriat in loc de incitarea la intoleranta. speram sa mai fie meciuri spectaculoase intre cele 2 echipe si nu scandaluri fara rost.

    cu 7 ani în urmă (09.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    Felicit SIC SEPSI
    Bravo fetelor,ati fost realmente net superioare!! Va felicit ! Ati creat o atmosfera extraordinara in sala,doar antrenorul Clujului,Petricevic a stricat din nou sarbatoarea baschetului feminin din tara.Dincolo de sportivitate,ar trebui respectate si spectatorii,mai cu seama imnul echipei gazde!! Atata bun simti sa nu ai,dovedeste civilizatia si simtul pedagogic al antrenorului! Spectatorii sint civilizati,drept dovada au aplaudat toate echipele la intrarea in sala si la prezentare,dar nu accepta,lipsa de bun simti vizavi de traditiile din sala.Sa trimiti jucatoarele tale,de aceasta data a 4-a oare la incalzire in timpul imnului,este RUSINOS.SINGURUL ANTRENOR CARE ESTE HUIDUIT,de fiecare data in ultimii 2 ani,avand acelasi comportament fata de sala.Pacat ca jucatoarele lui sufera mai mult !

    cu 7 ani în urmă (09.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu:

      Imn
      Nici la Cluj nu sta nimeni drept cand se canta imnul echipei. Nu mai tot instigati prin faptul ca cineva nu sta drept la imnul vostru care e altul decat cel national.

      cu 7 ani în urmă (09.02.2017)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Tu stai
      In pozitia sezut, fãrã sã vezi...pânã la banca clujului pe marele antrenor Petricevic cum asteaptã acele momente.

      cu 7 ani în urmă (09.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      imn?
      Domnul Tihi, in nicio alta sala de baschet masculin sau feminin nu vezi aceasta pretentie de la suporterii gazda, ca adversarii sa stea drepti la intonarea imnului propriu. Singurul imn oficial e cel national si atât...restul sunt imnuri care sunt permise dar sunt pentru gazde. Mai mult, imnul vostru nu este un imn sportiv ci un imn etnic al secuilor prin care se doreste recuperarea pământului străvechi, Transilvania:
      Să ajungem în această patrie, pe străvechiul pământ secuiesc
      Să trăim fericiţi într-o patrie liberă.
      Domnule Tihi, sa nu te astepti ca echipa din Cluj sau din oricare alt oras in special din Transilvania sa stea drepti in timp ce voi cantati un imn despre cum teritoriul acesta e al vostru. Nu ati vrea sa le dati si foi cu versuri la intrarea pe parchet astfel încât sa cânte împreună cu voi? Eu cred ca e corecta abordarea lui Petricevic dar astept răspunsul dumneavoastră.

      cu 7 ani în urmă (09.02.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Recidivist
    Asa a fost pornit de acasã.

    cu 7 ani în urmă (09.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    lui Grasu
    Nu e vorba de pozitia de drepti,este vorba despre nesimtirea de a trimite echipa la incalzire in timp ce se canta imnul echipei gazde!!! Este vorba de RESPECT !!!Singurul antrenor din tara,ca se comporta astfel.RUSINE,pacat de echipa U Cluj,care altminteri este o echipa simpatica si buna!!

    cu 7 ani în urmă (09.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu:

      @Tihi
      Cred ca nu intelegi. A stat cand s-a intonat imnul national? Daca da atunci nu are de ce sa stea cand se canta imnul echipei voastre care nu e national. La fel cum alte echipe nu urla ca nu sta nimeni la imnul lor la fel puteti si voi da va vedeti de sustinerea echipei. Treceti peste partea cu imnul.

      cu 7 ani în urmă (09.02.2017)
    Raspunde
  • CSM Târgoviște TBN :

    procedeaza corect
    Nu este nimeni obligat sa stea drept la acea melodie. Astia de la sepsi, lasati o mai moale cu acuzatii si jigniri asupra lui Petricevic. Dupa imnul Romaniei arbitrul ofera acele cateva secunde de incalzire. Petricevic procedeaza corect ca trimite echipa la incalzire, dar se pare ca urzicile nu inteleg acest lucru. Sper ca si cei de la Targoviste sa faca acelasi lucru maine, mai ales ca au fost huiduite la meciul de ieri. Nu ne pasa de melodia voastra.

    cu 7 ani în urmă (09.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    Serbia?
    Acolo își lua și ceva pumni în cap... Dar el e într-o tara străină unde are voie sa se bășească și în biserica... Nesimțitul. Deja nici nu ma mai mira. Și la sfârșit scuzele de rigoare... trebuia să câștigăm dat fetele erau obosite și afara ploua...

    cu 7 ani în urmă (09.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    insistenta prosteasca
    Am condamnat intotdeauna iesirile necontrolate, anti-sportive, anti fair-play, xenofobe, etc.
    Dar porcaria asta pe care insistati voi, cei de la Sf. Gheorghe nu are nici un sens. Se celebreaza doar intonarea imnului national al Romaniei. Ceea ce cantati inainte sau dupa face parte din coregrafia pregatita de galerie/sala si nu trebuie sa solicitiati echipei adverse sa participe la momentele pregatite de voi pt jucatoarele voastre.
    Probabil sau cel mai probabil ca expectantele voastre exagerate au radacini in frustrarile si dorintele de autonomie pe care probabil o parte dintre voi le au. Dar consider ca sportul este un fenomen social indeajuns de complex incat sa nu fie amestecat cu alte fenomene sociale si politice.
    In cele din urma cred ca spectacolul sportiv trebuie sa primeze si sa fie de calitate si sa bucure spectatorul. Aplauzele si scandarile din tribuna trebuie sa vina in completarea acestui spectacol, nu sa il inlocuiasca.

    cu 7 ani în urmă (10.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii