Stiri Cupa României Feminin

F8 F. FCC ICIM Arad este a treia semifinalistă a Cupei României

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
23.02.2018

FCC ICIM Arad s-a impus în primul sfert de finală al zilei, scor 61-55 în fața celor de la ACS BT Alexandria

FCC ICIM Arad a început în Hadzovic, Nagy, Poole, Coker și Ferenczi, iar de partea cealaltă, ACS BT Alexandria a început cu Mihai, Voicu, Bartee, Vrancic și Amukamara.

Primul coș al partidei a fost înscris de Ferenczi. Nagy comite un fault antisportiv și o trimite pe Vrancic la linia de aruncări libere, care marchează 2/2. Coker și Poole măresc avantajul arădencelor la +4. Ferenczi înscrie un coș de 3 puncte și duce scorul la 9-2. Cu un minut jumătate rămas din primul sfert, ACS BT Alexandria comite o abatere de 24 de secunde și pierde posesia. Amukamara își trece și ea 2 puncte în cont și stabilește scorul final al primului act, 21-8 în favoarea arădencelor.

La începutul sfertului secund, teleormănencele au trecut la apărarea zonă. Poole deschide scorul printr-un coș de 2 puncte, urmată de Wingate și împreună duc scorul la 25-8. Mercea comite un fault antisportiv și o trimite pe Amukamara la linia de libere. Ferenczi marchează un coș din spatele semicercului și mărește diferența la +21. Poole înscrie și ea un coș de la mare distanță. Amukamara închide scorul sfertului al doilea cu o reușită de 3 puncte, iar scorul la pauza mare era 40-21 în favoarea arădencelor.

La revenirea de la vestiare, Vrancic marchează un coș cu fault și duce scorul la 24-40. Poole și Coker măresc avantajul gazdelor la +22. Cooper reușește să iși treacă și ea în cont 2 puncte, printr-o aruncare din săritură. Cu 21 de secunde rămase din sfertul trei, FCC ICIM Arad comite o abatere de 24 de secunde și pierde atacul. Ultimul coș al actului al treilea a fost înscris în minutul 8 al sfertului de Amukamara. Scorul înaintea sfertului patru era de 53-30 pentru arădence.

Scorul ultimului sfert a fost deschis de Mihai, care înscrie un coș de 3 puncte, urmată de Amukamara, cu un coș din acțiune. La jumătatea sfertului, Voicu înscrie un coș de 2 puncte și apropie scorul la 42-55. Vrancic, cu un coș de 3 puncte și Grbic, cu unul din acțiune, apropie  ACS BT Alexandria la -8. Replica arădencelor nu a întârziat să apară, care înscriu prin Ferenczi și măresc avantajul +11. Cu două minute rămase din cea de-a doua repriză, Voicu este sancționată cu a cincea greșeală personală și este eliminată, Iar la următorul atac, banca aradului este sancționată cu fault tehnic. Grbic reușește să marcheze un coș de 3 puncte, iar scorul era 50-59. Vrancic înscrie ultimul coș al partidei, iar meciul se termină cu scorul de 61-55 în favoarea celor de la FCC ICIM Arad.

Poole a fost desemnată jucătoarea meciului, cu 19 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, iar de partea cealaltă, Amukamara a înscris 17 puncte, la care a adăugat 5 recuperări și 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!