Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Flavia Ferenczi: „Am arătat că suntem o echipă. Pe final ne-am relaxat puțin, dar e bine că am câștigat”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.02.2018

Formația de pe Mureș și-a obținut locul între primele patru din Cupa României după victoria din sfertul cu ACSBT Alexandria, scor 61-55. Arădencele au condus și la 25 de puncte, dar au avut emoții pe final.

Flavia Ferenczi a încheiat partida cu 11 puncte și 10 recuperări în 28 de minute, cu +15 indice al eficienței.

„A fost un meci dificil. Am mai jucat cu Alexandria de două ori, am câștigat un meci și am pierdut unul. Dar am știut că trebuie să ne pregătim serios pentru a ajunge în semifinală. Am luptat de la început, am arătat că suntem o echipă și, într-adevăr, pe final ne-am relaxat puțin, dar e bine că am câștigat și suntem pregătite pentru oricine va fi adversarul pentru noi. Putem să jucăm 3 meciuri în 3 zile. Ne-am pregătit psihic pentru asta și sper să reușim și să facem față”, a declarat Flavia Ferenczi.

Extrema de 27 de ani a vorbit și despre regula cu două românce în teren, obligatorie doar în Cupa României.

„Pentru noi nu e chiar așa mare problemă pentru că jucăm și în campionat destul de des așa, deci nu e o schimbare majoră la jocul nostru. Eu zic că este bine pentru campionatul României să se pună regula asta pentru că au șanse mai multe româncele să joace. Nu ar fi rău (n. r. să fie în campionat aceeași regulă) pentru că, probabil, în câțiva ani am avea rezultate mai bune și la loturile naționale dacă ar începe româncele să joace și copilele, junioarele care vin din spate”, a adăugat Flavia Ferenczi.

FCC ICIM Arad  revenit la un turneu final după o absență de trei ani. Galben-albastrele vor întâlni CSM Satu Mare în a doua semifinală de astăzi, programată la ora 20.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii