Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Jose Araujo: „Cred că a fost un joc strâns până la mijlocul ultimului sfert”

Valentin Todea

Valentin Todea
09.02.2017

Formația sătmăreană s-a văzut înfrântă la o diferență de 12 puncte împotriva celor de la CSM Târgoviște, scor 60-72, în sferturile de finală ale Cupei României. La finalul disputei ce a avut loc la Sfântu Gheorghe, Jose Araujo, antrenorul grupării CSM Satu Mare, a declarat următoarele:

„În primul rând, felicitări echipei din Târgoviște. În al doilea rând, sunt pentru a doua oară la un turneu final la Sfântu Gheorghe, organizarea este foarte bună și este întotdeauna plăcut să mă întorc aici. Cred că a fost un joc strâns până la mijlocul ultimului sfert, atunci când am încetat să fim consistenți în apărare și ne-au creat niște probleme în ofensivă, eu cred că am făcut și noi același lucru până în sfertul patru, dar au o echipă foarte experimentată, toate jucătoarele sunt obișnuite să joace în astfel de momente importante. Noi trebuie să mergem mai departe cu jocul, astăzi nu am făcut-o, nu vreau să iau din meritele echipei din Târgoviște, s-au străduit să ne facă să jucăm mai puțin bine. Când joci împotriva unor jucătoare precum Larisa Toma sau Monique Coker e greu, ele sunt obișnuite cu astfel momente, au atâtea finale jucate. De asemenea, Cătălin Tănase este un antrenor experimentat. Când joci împotriva unor astfel de echipe trebuie să fii dur pe întreaga durată a meciului, chiar dacă nu joci bine, trebuie să fii dur.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii