Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Jucătoarele remarcate în prima zi a Final Eight-ului

Silviu Isailă

Silviu Isailă
10.02.2017

Prima zi a turneului a programat sferturile de finală dintre CSM Târgoviște – CSM Satu Mare și ACS Sepsi SIC – Universitatea Cluj.

CSM Târgoviște – CSM Satu Mare 72-60

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Prorche Poole care reușit 19 puncte, 6/10 de la semidistanță, 2/3 de la distanță și 1/4 de la linia aruncărilor de pedeapsă. Aceasta a mai adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă. Monique Coker a terminat partida în double-double cu 16 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă, Chastity Reed a terminat în double double cu 11 puncte, 10 recuperării și 7 pase decisive. Eniko Laza a fost și ea aprope de un double-doulbe, terminând partida cu 9 punct și 12 recuperări. Cea mai bună marcatoare a echipei din Satu Mare a fost Morgan Batey care a marcat 13 puncte, 6/7 de la două puncte și 1/2 de la libere.

ACS Sepsi SIC – Universitatea Cluj 67-49

Janeesha Jeffery a fost principala marcatoare a echipei din Sfântu Gheorghe cu 15 puncte, 3/5 de la semidistanță și 3/8 de la distanță. Aceasta a mai adăugat 6 recuperări și 4 pase decisive. Dominique Marshall a terminat partida cu 14 puncte și 3 recuperări.

Dajana Butulija a fost cea mai eficientă jucătoare a Universității, reușind 19 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Andra Mandache a marcat 10 puncte la care a mai adăugat 6 recuperări. Acestea au fost singurele jucătoare din tabăra clujeană care au terminat partida în double-digit.

foto: Gyurko-Henning Balazs, CROW Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!