Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Mădălin Piperea: „Ne-am dorit să câștigăm, dar atât am putut”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.02.2018

ACSBT Alexandria s-a oprit în sferturile Cupei României după ce a pierdut cu 55-61 duelul cu FCC ICIM Arad. Teleormănencele au marcat doar 8 puncte în primul sfert și aveau un deficit de 13 la prima pauză.

Diferența maximă a fost de 25 de puncte, dar echipa din Alexandria s-a apropiat periculos pe final. Antrenorul Mădălin Piperea și tânăra Alina Podar au vorbit la conferința de presă de la finalul partidei.  

„Un joc destul de greu, ne așteptam la acest joc. Fiecare echipă are șansa ei. Am început mai slab. Păcat că nu am putut să trecem mai departe. Obiectivul nostru nu era Cupa României, dar ne doream să trecem mai departe. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Ăsta este obiectivul trasat de conducere la începutul sezonului. Felicit echipa Aradului, a jucat mai bine, a fost mai agresivă, a fost mai lucidă în joc. Mergem mai departe. Ne așteaptă două turnee grele unde putem să mai urcăm un loc sau două în clasament.

Nu e vorba că nu ne-am forțat. Ne-am dorit să câștigăm, dar atât am putut. Am început foarte prost și la o diferență de 25 de puncte este greu să revii. Cam asta a fost”, a declarat antrenorul Mădălin Piperea.

Alina Podar a jucat 12 minute și jumătate și a avut 5 recuperări.

„Cred că am început foarte greu meciul. Ele au profitat de greșelile noastre. După cum ați văzut, ele au avut foarte multe contraatacuri pe care le-au fructificat. În apărare nu am jucat ceea ce jucăm noi deobicei. Au avut aruncări de trei puncte, noi în celelalte meciuri ne-am bazat foarte mult pe jocul de afară. Astăzi nu au intrat. Felicit echipa Aradului, și-au făcut treaba foarte bine. Noi sperăm să ne revenim și să jucăm pentru șansa noastră în campionat”, a declarat Alina Podar.

Pentru ACSBT Alexandria urmează partidele din faza a doua a campionatului. Teleormănencele încep în 9 martie meciurile din grupa 1-5 cu gazda primului turneu, Olimpia CSU Brașov. ACSBT Alexandria va găzdui al doilea turneu în perioada 16-18 martie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!