Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Mihai Coldea: „Fetele au jucat un baschet de calitate, s-au dăruit pe teren și victoria este a lor”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.02.2018

Formația de pe Bega a învins Olimpia CSU Brașov în sferturile cupei, deși a jucat cu doar două straniere. SCM Timișoara s-a impus cu 71-62 după un meci în care a condus de la început, cu un avans maxim de 16 puncte.

„Pentru noi a fost un meci greu. Ne așteptam să fie așa. Fetele au jucat un baschet de calitate, și-au dorit, s-au dăruit pe teren și victoria este a lor. Le aparține în totalitate și nu pot decât să fiu fericit pentru ele și să le felicit. Am încercat să pregătim meciul cât mai bine. Știam calitățile jucătoarelor de la Brașov. Vedeți că acel clișeu că nu joacă banii, că jucătoarele sunt cele mai importante, este adevărat. Este o seară frumoasă pentru noi. Vom continua să luptăm în orice meci, indiferent că este cupă, indiferent că este campionat, până la sfârșitul sezonului”, a declarat Mihai Coldea, la conferința de după meci.

Antrenorul timișorencelor a vorbit și despre accidentarea Rominei Filip, care a făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe dar nu va juca.

„Filip are o accidentare mai veche de la gleznă. Din păcate, ea a jucat vreo două jocuri și accidentarea s-a agravat. Acum este într-o pauză de o lună, deci Romina nu va juca la acest turneu”, a mai spus Coldea.

SCM Timișoara va lupta pentru un loc în finală cu gazda ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Prima semifinală este programată sâmbătă, de la ora 17:15. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!