Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Mihai Coldea: „Va fi un turneu greu pentru noi. Avem o rotație mai scurtă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
22.02.2018

Formația bănățeană joacă pentru prima dată la un turneu final al Cupei României, fiind la prima participare în această competiție. Antrenorul Mihai Coldea se va putea baza pe doar două straniere, Lloyd și Burdgess.

SCM Timișoara a renunțat la Kiriienko și Young, după ce coșghetera Conwright a lăsat echipa pentru a evolua în Rusia. Kiriienko nu mai juca prea mult în ultima perioadă, iar Young a a vut meciuri în care nu a fost inclusă pe foaia de joc.

„Va fi un turneu greu pentru noi. Din păcate, încă avem probleme: Romina Filip nu este refăcută și avem doar două străine. După plecările lui Conwright, Kiriienko și Young, avem o rotație mai scurtă. Pe primele două le-am folosit mai mult, așa că în total ne vor lipsi trei baschetbaliste din primele șase-șapte. Stoiedin merge mai bine cu recuperarea, și-a crescut nivelul jocului. Ne-am pregătit intens în ultima perioadă și, cu siguranță, vom merge acolo să jucăm bine și să câștigăm fiecare meci”, a declarat antrenorul Mihai Coldea, citat de site-ul echipei.

SCM Timișoara întâlnește Olimpia CSU Brașov în meciul care deschide Final 8-ul de la Sepsi Arena. Partida este programată astăzi, de la ora 17:15 și va fi transmisă în direct pe DigiSport 4. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!