Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Romina Filip: „Mergem la Sf. Gheorghe determinate să jucăm finala”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
08.02.2017

Phoenix Galați și Olimpia CSU Brașov se întâlnesc joi, 9 februarie, într-o partidă ce contează sferturile de finală ale Cupei României. Căpitanul echipei din Galați, Romina Filip a vorbit despre acest turneu cât și despre confruntarea cu echipa de sub Tâmpa.

„Tot ce am construit în ultimii ani, cu rezultate din ce în ce mai bune de la sezon la sezon, ne obligă în acest an, în acest nou format al Cupei României să ne depăşim condiţia. Dacă în anul competiţional anterior am jucat semifinala, acum mergem la Sf. Gheorghe determinate să jucăm finala. Nu va fi deloc uşor având în vedere că avem ca prim adversar echipa din Braşov însă în ciuda faptului că nu suntem favorite nici măcar în jocul din sferturile de finală, obiectivul nostru, al jucătoarelor, nu poate fi unul mai puţin pretenţios faţă de anii precedenţi. Sperăm să ne întoarcem de la acest turneu fericite şi cu siguranţă vom face tot ce depinde de noi să se întâmple aşa” , ne-a declarat căpitanul de la Phoenix, Romina Filip.

foto: Facebook Phoenix Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii