Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Sepsi Sic, a doua semifinalista a Cupei României

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
22.02.2018

U Cluj a început în formula Ghizilă, Părău, Taylor, Thompson și Vorpahl, iar de partea cealaltă, Sepsi Sic a început cu Webb, Marshall, Huțanu, Godri-Părău și Hamilton.

Primele 2 puncte ale partidei au fost înscrise de Sepsi Sic prin Hamilton. Replica ardelencelor n-a întârziat să apară, care au egalat prin Taylor. Marshall mărește avantajul gazdelor la +4 printr-o reușită din acțiune. Webb comite prima sa greșeală personală și o trimite pe Părău la linia de libere, care reușește să înscrie 2/2. Marshall crește avantajul echipei sale și duce scorul la 15-6 pentru Sepsi Sic. Cu un minut jumătate înaintea primei pauze, gazdele aveau un avantaj de 11 puncte, scor 21-11. Stoenescu închide scorul primului sfert printr-un coș din spatele semicercului.

Thompson deschide scorul sfertului doi prin 2 aruncări libere marcate. Ghizilă își trece și ea în cont un coșs cu fault și reduce diferența la -8. Webb și Kress marchează câte un coș de  puncte fiecare, iar scorul devine 32-20. Marshall înscrie un coș de 3 puncte și mărește diferența la +19. Pentru U Cluj Napoca au trecut 5 minute fără coș înscris. Voica este sancționată cu fault în atac, iar posesia aparține gazdelor, care reușesc să înscrie 2 puncte prin Godri-Părău. Cu un minut rămas până la pauza mare, Sepsi Sic conducea cu 20 de puncte, scor 41-21. Taylor înscrie ultimele 2 puncte ale sfertului, iar diferența dintre cele dua echipe a scăzut la 16 puncte.

La revenirea de la vestiare, Marshall deschide scorul printr-un coș de 2 puncte. Samburska este penalizată cu fault antisportiv, iar Godri-Părău este trimisă la linia de aruncări libere. Marshall își mai trece în cont încă 3 puncte și duce scorul la 53-31. Sambruska înscrie și ea un coș din afara semicercului. Kilin marchează un coș spectaculos pe pătrundere, iar scorul era 61-36. Fontaine a marcat ultimele 2 puncte ale sfertului, iar înaintea ultimului act diferența era de + 27 în favoarea gazdelor.

Fontaine deschide scorul ultimului act și mărește diferența la +29. După minute întregi fără puncte marcate, înscrie 1/2 libere. Thompson înscrie 2 puncte pentru U Cluj, însă Kilin oferă replica printr-un coș înscris din acțiune. Fontaine mărește diferența gazdelor printr-un coș înscris în ultima secundă de atac. Voica reușește să își mai adauge în cont 3 puncte. Kalusic închide scorul acestei partide printr-o reușită de 2 puncte, iar Sepsi Sic se impune cu scorul de 78-52.

Marshall a fost omul meciului pentru gazde, cu 22 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, iar de partea cealaltă, Taylor a avut 12 puncte și 7 recuperări, toate pentru un indice al eficienței de +17.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!