Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Steff Zakarias: „Nu am putut juca ca o echipă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.02.2017

Steff Zakarias, antrenorul lui BC Sirius Târgu Mureș a vorbit la finalul semifinalei pierdute de echipa sa în fața Olimpiei CSU Brașov. Tehnicianul a felicitat formația învingătoarea, iar despre echipa sa a spus că nu a avut prospețimea necesară pentru acest joc:

„Dați-mi voie să-mi felicit colegul și prietenul (n.r  Dan Calancea) și nu numi pe dânsul pentru că aici se vede că s-a lucrat la o echipă, echipă la care au lucrat maseuri, kinetoterapeuți și alții. Bineînțeles, implicit și fetele care au dat dovadă de prospețime evidentă, fapt care s-a văzut și pe baza scorului și pe baza jocului în sine. Prospețime nu înseamnă doar fizic, înseamnă și mental. După cum bine știm, după o prealabilă oboseală și modul de a gândi este altul.”

Antrenorul formației mureșene a declarat că nu este de acord cu sistemul turneului final al Cupei României, însă a avut numai cuvinte frumoase la adresa organizatorilor:

„În schimb  dați-mi voie să-mi exprim totala dezamăgire față de forma de organizare a Final Eight. Fiind de profesie antrenor, respectiv profesor de educație fizică și sport, aceasta contrazice orice formă de învățare, de antrenament sportiv. Cum poți să pregătești o echipă să joace trei zile consecutiv și peste patru zile să joace paralel în campionat? Bine că nu s-au accidentat fetele și campionatul poate să continue.  Nu sunt de acord cu Final Eight. Pentru competiția care s-a desfășurat la Sfântu Gheorghe, laude pentru organizatori, laude pentru sponsorii care au fost alături de dânșii, laude pentru acești spectatori pe care fiecare club ar vrea să-i aibă.”

El a încheiat spunând că BC Sirius nu a mai reușit să joace ca o echipă în meciul cu Olimpia și de accea a fost și învinsă:

„O repriză (n.r repriza secundă din semifinale) mai bună în care ne-am degajat de presiune și am încercat să jucăm în echipă. Azi nu am putut juca ca o echipă. Am jucat mai mult pe valori individuale, dar la nivelul acesta nu te iartă nimeni.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!