Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Vasile Fogel: „Vrem rejucarea finalei pe teren neutru. Arbitrajul a fost distrugere în masă”

Eduard Popa

Eduard Popa
25.02.2018

vasile fogel csm satu mare

CSM Satu Mare a pierdut finala Cupei României, scor 62-48, în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Oficialii sătmărencelor au decis să depună însă un memoriu la FRB și să solicite câștigarea Cupei României la masa verde.

Motivul îl reprezintă faptul că echipa covăsneană nu a respectat regulamentul în ceea ce privește jucătorii americani și europeni care pot fi prezenți pe parchet în timpul unui meci din Cupa României.

Președintele CSM Satu Mare, Vasile Fogel, a explicat pentru Total Baschet decizia clubului pe care îl conduce de a recurge la acest gest:

„Au folosit mai multe jucătoare străine decât trebuia. Dar noi nu cerem să li se ia Cupa, noi cerem rejucarea meciului pe teren neutru și cu arbitri care nu sunt din țară. Nu vreau să vorbesc de cele trei domnișoare care au arbitrat astăzi. Repriza a doua a fost ok. Repriza întâi a fost distrugere în masă. A fost catastrofă arbitrajul. Poate să mă amendeze Federația, dar nu mă interesează”, a spus președintele CSM Satu Mare la scurt timp după partidă.

Potrivit regulamentului Federației Române de Baschet, echipele care participă în competițiile europene organizate de FIBA au dreptul să folosească maxim 6 jucătoare străine, 3 cu cetățenie europeană și 3 noneuropene. (Vezi detalii aici)

*foto: Balasz Gyurko

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe breky :

    Fógel uram!
    Cu tot respectul, ca suporter CSM va spun, sa nu ne facem de ras tot orasul cu aceste demersuri fara nici un rost. In schimb vreau sa pun in oglinda jocul echipei.(va recomand si pentru dvs.sa le faceti) In primul sfert era lupta pe viata intre defensivele fiecarei echipe, se si vede la puncte marcate. Jucam foarte bine apararea, parea ca echipa sta bine atat psihic cat si fizic.(aici putem discuta de arbitraj la vreo 2 libere date aiurea). Dar vine sfertul 2, unde pe teren intra o alta echipa, fara vlaga, fara conceptii(sa nu spun de scheme de joc), debusolata parca de vointa adversarelor si pe drept pierdem cu mult acest sfert! Lipsa de experienta la banca tehnica face diferenta! In acest sfert dl.Doba ce facea? statea cu mana-n falca si comenta arbitrajul care in acest sfert era dupa mine fara probleme. Numai 3 faulturi ni s-a fluierat si c-am atat. Dupa pauza intram cu un 0-7 si de aici nu mai conta nimic. Sepsi fiind o echipa mult mai matura ca sa mai poate sa pierda acest meci. Va spun sincer nea Laci, ai cumparat jucatoare de top(nivel peste ce are Sepsi), cu salariu high level, foarte bine, dar echipa tot nu avem, datorita unui antrenor care, hai sa fim sinceri, nu este la acest nivel, e plafonat rau, nu stiu cum de l-ati gasit?! Eu zic, nu arbitrajul, terenul, plasa, suporterii erau de vina, ci lipsa unui Antrenor de pe banca. Cu acest om n-o sa castigam nimica! Daca nu faceti repede o schimbare pe acest post, pierdem si campionatul! In rest Hajrá Szatmár, Hai fetelor!

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    RUSINE SA VA FIE !! Pe moment situatia d-vostra fianciara este contestata si ilegala,mai aveti tupeul dupa un joc pierdut sa faceti contestatie....de ce nu ati castigat pe teren...ati venit cu lectia de acasa invata...iesiti din insolventa,sa puneti contul bancar liber si dupa aceia puteti contesta.Rejucare pe teren neutru?...de ce...nu ati fost in stare sa castigati nici acasa !!

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Cu contestatii si cu acest antrenor nu veti realiza nimic nici cu echipa lumii!! Ati dat afara un antrenor foarte bun,priceput si bun pedagog,faceti invarteli financiare dupa cum se aude si se citeste,si mai milogiti si o cupa! Mai invatati un pic de baschet si atunci vom vedea!!

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Domnule Vogel,credeti ca puteti fenta pe toate lumea si toate institutiile ca pe trezoreia d-voastra locala???Sinteti pe un drum gresit!

    cu 6 ani în urmă (26.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!