Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Zoran Mikes: "Jucătoarele din căciulă ar trebui să aibă o prestaţie mai bună în finală"

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
24.02.2018

zoran mikes sepsi cupa romaniei

Gazda Final 8-ului, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, este prima echipă calificată în finala de duminică după ce a trecut de SCM Timișoara cu 79-62.

Antrenorul lui Sepsi, Zoran Mikes, s-a arătat nemulţumit de prestaţia din primul sfert, dar şi  de jocul pivoţilor săi.

"În primul rând, mă bucur că Sepsi e în finala Cupei. Cred însă că nu ar trebui să mai păţim ceea ce s-a întâmplat în primul sfert. De asemenea, mă bucur că am putut să ne odihnim jucătoarele şi nu a jucat nimeni prea mult. Asta înseamnă că mâine vom avea energie înainte de meciul din finală. De obicei nu mă uit la statistici, dar procentajul nostru a fost de 38%. Când joci împotriva zonei, dacă nu poţi avea un echilibru inside-out, atunci ai probleme. Din fericire am marcat 14 coşuri de 3 puncte. Jucătoarele noastre din căciulă vor trebui să aibă o prestaţie mai bună în finală."

De asemenea, Adrienne Webb, autoare a opt coşuri de 3 puncte, aşteaptă cu nerăbdare finala Cupei României. 

"A fost un meci în care am luptat din greu. A fost un început dificil de partidă, dar am terminat a doua repriză puternic şi am căutat aruncarea deschisă pe care ne-a oferit-o defensiva adversarelor. Ne bucurăm de această victorie, dar mai vrem să mai obţinem încă una pentru a ne bucura de titlu la final." 

*foto: facebook Sepsi Sfântu Gheorghe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!