Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Andrei Mandache: „Vreau să îmi felicit adversarii pentru această luptă”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
12.02.2018

CSM CSU Oradea a trecut de CSM Steaua București într-un meci extrem de disputat, scor 71-65, și s-a calificat în finala Cupei României.

Andrei Mandache a comentat într-un mod plin de fair play partida cu Steaua:

„Un meci foarte interesant, disputat chiar până spre finalul partidei. O echipă a Stelei foarte bine pregătită pentru acest meci. Ne-au pus probleme încă din primele secunde, chiar dacă noi am avut un început mai puternic. Vreau să-i felicit pentru această luptă și să-mi felicit și colegii pentru efortul depus în a obține această victorie.”

Căpitanul bihorenilor a vorbit și despre coșul marcat pe finalul meciului care a readus Oradea în avantaj:

„După cum se vede, n-am un turneu prea reușit din punct de vedere al aruncărilor, dar cred că mai important pentru mine au fost ultimele două faze de apărare decât acel coș. A venit mulțumită circulației mingei și a faptului că colegii au avut încredere în mine chiar să am eu acea aruncare în condițiile în care până în acel moment eu eram chiar spre 0%.”

După această victorie, Oradea ajunge în finala Cupei și va juca cu învingătoarea dintre U-BT Cluj și BC SCM Timișoara.

*foto: Andreea Vlase

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Andrei
    Nu ne mai da atâtea emotii...sper ca mâine să intre cât si pt azi. Concentrare maximă si sper să castigati cupa. Baftă!!!

    cu 6 ani în urmă (12.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii