Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Barnabas Szaszgaspar: „Știu valoarea echipei mele, iar mâine vom arată mult mai bine”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2017

Barnabas Szasgaspar, antrenorul formației BC Mureș Târgu Mureș, a vorbit pe larg la finalul confruntării cu Phoenix Galați, meci câștigat de echipa sa cu 85-75, despre jocul în sine, calificarea în semifinale, respectiv despre situația actuală din jurul „tigrilor”. 

„Știam că ne așteaptă un meci dificil, Galațiul fiind o echipă foarte incomodă. Noi trecem printr-o perioadă mai dificilă, o perioadă de tranziție, cu schimbări de jucători, ne este foarte greu, însă suntem nevoiți pe parcurs să le rezolvăm, să ne omogenizăm. Mă bucură foarte mult această victorie, una la care noi ne-am așteptat, dar din păcate inconstanța în joc s-a arătat și azi, iar noi trebuie să depășim aceste minute și aceste căderi. Victoria de azi este una de moral, știu valoarea echipei mele, iar mâine vom arată mult mai bine. Am adus jucători de valoare, LaMarcus Reed a arătat astăzi ce valoare are, normal într-un sistem nou este mai greu de integrat și de omogenizat echipa cu noii veniți. 

Ambele echipe, atât Timișoara, cât și Oradea sunt foarte valoroase, vom sta și ne vom uita la meciul lor direct, nu am o preferință anume, dar repet, ambele sunt echipe valoroase. Mureșul a arătat în ultimii 4-5 ani că își dorește de fiecare dată să fie cât mai sus, nu cedăm, avem asta în sânge și mergem de fiecare dată mai departe. 

Referitor la arbitraj, într-adevăr au fost câteva greșeli, cred că și brigada a recunoscut asta, și eu sunt oameni, au greșit, au fost două-trei faze mai contestate, dar asta mai mult în febra jocului, trecem și peste asta și mergem mai departe”, a concluzionat tehnicianul de pe banca Mureșului. 

La Final 8-ul Cupei României de la Sibiu, BC Mureș va juca în semifinale cu câștigătoarea confruntării dintre BC SCM Timișoara și CSM CSU Oradea, meci programat joi, 15 februarie, începând cu ora 20:30.

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!