Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Barnabas Szaszgaspar: „Obiectivul nostru este câștigarea cupei”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2017

BC Mureș și Phoenix Galați se întâlnesc în primul sfert de finală al zilei secunde de la F8-ul Cupei României de la Sibiu, meci care va debuta la ora 17:15, partida fiind transmisă în direct de DigiSport 4. 

Barnabas Szaszgaspar, antrenorul principal al formației târg-mureșene, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre obiectivele echipei la acest turneu, dar și despre regula cu doi jucători români în permanență pe parchet și situația echipei sale din acest punct de vedere.

„Respectăm Galațiul și știm că este o echipă incomodă care a făcut surprize și meciure bune mai ales pe teren propriu. Am avut două dueluri directe în campionat, le știm punctele lor slabe dar și cele puternice. Obiectivul nostru este câștigarea cupei, dar o luăm pas cu pas, deci primul meci cu Galațiul este cel mai important.

Regula cu doi jucători români pe teren nu este o noutate, dar pentru noi este o provocare și am încredere în băieții mei care au dovedit și până acum că merită să primescă încrede și minute pe parchet. Am 6 jucători români care sunt gata să confirme această provocare.  Sperăm să fie un turneu final pe placul tuturor, băieții și noi stafful echipei suntem pregătiți de acest Final 8”, ne-a declarat tehnicianul de pe banca „tigrilor”. 

Avancronica meciului dintre BC Mureș și Phoenix Galați poate fi citită AICI

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!