Stiri Cupa României Masculin

F8 M. CSU Sibiu și BC Timișoara se întâlnesc pentru a 3-a oară în acest sezon, în Cupa României

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.02.2018

Cel de-al treilea meci al Turneului Final de la Sfântu Gheorghe le pune față în față pe BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara, două formații care deja s-au mai întâlnit de două ori, în actuala ediție a Ligii Naționale.

În turul campionatului, BC SCM Timișoara s-a impus în fața celor de la CSU Sibiu, pe teren propriu, cu scorul 92-78. Returul s-a jucat în Sala Transilvania, unde sibienii au avut câștig de cauză, reușind să își adjudece victoria cu scorul de 81-73.

Ambele echipe sunt în acest moment în Top 6 în clasamentul Ligii Naționale, sibienii fiind mai bine clasați decât adversarii din Timișoara. Echipa lui Dan Fleșeriu se află pe locul 2, cu 30 de puncte, iar timișorenii sunt pe 6, cu 27 de puncte.

În ultima etapă, CSU Sibiu a câștigat la Timișoara, pe terenul celor de la BC Timba, cu 111-86. BC SCM Timișoara a obținut și ea o victorie la scor în etapa precedentă, în fața celor de la BC Mureș Tg. Mureș, pe care i-a învins cu scorul 112-72.

Partida dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara, din cadrul Cupei României, se joacă duminică, 11 februarie, de la ora 17:15, meciul urmând să fie transmis în direct de Digi Sport 4. Câștigătoarea va juca luni, de la ora 20, semifinala cu învingătoarea dintre U-Banca Transilvania și BCM U FC Argeș Pitești.

 

*foto: Emoții Galben-Albastre / Cristian Cojocariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!