Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Dan Fleșeriu: „Ne-a adormit bine tactica Timișoarei de probleme și de ce au tot spus că au”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.02.2018

BC CSU Sibiu a pierdut cu 101-103 în sfertul de finală cu BC SCM Timișoara de la Final 8-ul Cupei României. Sibienii au marcat doar 4 puncte în prima jumătate a sfertului unu și erau conduși la 18 lungimi, 4-22.

„Vulturii” au revenit în partea a doua și au dus meciul în prelungiri. La finalul celui de-al treilea overtime, galben-albaștrii au avut ocazia să egaleze dar au ratat de mai multe ori. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a vorbit de tactica timișorenilor care au declarat că au probleme din cauza restanțelor financiare a dat roade.

„Un meci pe care noi l-am început foarte prost. Să zicem că tactica Timișoarei de probleme și de ce au tot spus că au ne-a adormit bine. Am sperat să reușesc să-i mobilizez pe jucători să nu creadă lucrul ăsta. Din păcate, n-am reușit. Vina îmi aparține în totalitate mie. În partea a doua ei au încercat, n-am reușit să revenim, diferența a fost prea mare. Din păcate aici s-a terminat. Am avut un procentaj execrabil la aruncările de 3 puncte la începutul jocului. Timișoara a jucat mai bine, mai cu ambiție, mai cu dorință. Bravo lor, felicitări și baftă mai departe”, a declarat Dan Fleșeriu la conferința de după meci.

Căpitanul sibienilor, Radu Paliciuc, l-a completat pe antrenorul său.

„Am început puțin timizi meciul, nu știu din ce cauză. Am văzut că Timișoara a luat avans. Am tot așteptat să cadă ei în loc să jucăm mai agresiv și să revenim cumva. Ne-am trezit într-un final, însă concentrarea și jocul nu foarte bun la procentajul de trei puncte cred că ne-a costat. Felicitări pentru cum ne-am luptat și noi , și ei, probabil a fost un meci frumos pentru spectatori, dar din păcate n-a ieșit cum am vrut noi”, a declarat Radu Paliciuc.

Paliciuc a încheiat partida cu 16 puncte și 9 recuperări în 41:28 minute. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fan-atik :

    Fals
    In mod normal diferenta trebuia sa fie mai mare in favoarea Timisoarei.Atunci cand fortezi jucatori care nu joaca in pozitiile lor normale, inseamna ca ai incredere in anumiti jucatori ai tai.Si Dl Fleseriu stia asta.Stia ca o regula cu doi romani pe teren ii dezavantajeaza.Aici s-a facut diferenta!

    cu 6 ani în urmă (12.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!