Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8 M. Dan Fleșeriu: „Noi suntem într-un moment suficient de bun care ne permite să ne gândim la o victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.02.2018

BC CSU Sibiu și BC  SCM Timișoara se întâlnesc pentru a treia oară în acest sezon, duminică, de la ora 17:15, în sferturile de finală ale Cupei României.

Înaintea partidei, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a spus că formația sa va avea parte de un meci dificil, dar speră la o victorie.  

„Suntem la al treilea meci cu echipa bună a Timișoarei. Va fi un meci extrem de greu, ca și celelalte. Timișoara are jucători valoroși pe toate pozițiile din teren, au jucători de rezervă foarte buni, români foarte buni, deci vom avea un meci extrem de greu. Noi suntem într-un moment suficient de bun care ne permite să ne gândim la o victorie, dar evident, va depinde de forma de moment, dar și de puțin noroc, de atmosfera din sală și de cum ne vom obișnui cu mingea de joc, pentru că va fi o minge diferită de cea cu care suntem obișnuiți. Toți factorii care vor fi în jurul echipei, la momentul respectiv, vor conta. Dar noi, cel puțin asta simt de la băieți, suntem pregătiți și dornici de a începe, în sfârșit, meciurile cu miză, pentru a câștiga ceva concret. Nu discutăm de celelelate meciuri. Discutăm de un meci, iar dacă îl vom câștiga pe cel de duminică, vom vedea mai departe. Nu preferăm, cu siguranță, pe nimeni, totul depinde de noi, așa cum am arătat și în turul de campionat, și în perioada scursă din retur. Dacă noi ne-am prezentat bine am câștigat, dacă nu, am pierdut, mai puțin a contat adversarul”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Meciul de la Sfântu Gheorghe va fi transims în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!