Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Florin Nini: „E un meci de totul sau nimic”

Eduard Popa, Cătălin Rădulescu

Eduard Popa, Cătălin Rădulescu
09.02.2018

florin nini, phoenix csm csu oradea cupa romaniei

Phoenix Galați este hotărâtă să producă surpriza la turneul final al Cupei României, care se joacă, începând din acest weekend, pe teren neutru, la Sfântu Gheorghe.

Calificaţi în „Final Eight” după ce au eliminat Dinamo, gălăţenii întâlnesc pe CSM CSU Oradea în sferturile de finală ale Cupei, echipă pe care Phoenix a mai învins-o de câteva ori în ultimele sezoane. Chiar în actualul sezon, Phoenix a învins Oradea pe teren propriu cu 89-86, însă în returul din Ardeal orădenii şi-au luat revanşa, reuşind să câştige la 15 puncte diferenţă.

Cu toate acestea, elevii lui Florin Nini cred că echipa traversează o perioadă foarte bună şi că se poate bate cu orice adversar din campionat.

„Încercăm ca în fiecare meci să dăm totul și să aplicăm planul tactic. Şi dacă vom face asta putem juca împotriva oricărui adversar din România. Aşa că vom da totul pe teren şi luăm fiecare meci în parte”, a spus căpitanul gălățenilor, Tony Gugino.

„Cu noii jucători a fost mai greu la început, dar încet încet începem să arătăm ca o echipă şi ne aşteptăm să facem o mare surpriză la Cupa României”, a adăugat și Tudor Sabău.

Și antrenorul lui Phoenix Galaţi, Florin Nini, se arată încrezător în șansele băieților săi: „La Cupa României e un meci de totul sau nimic. Cu siguranţă că voi discuta cu băieţii, am arătat că avem potenţial şi că putem juca cu echipele puternice şi, ţinând cont că este pe teren neutru, deci nu există un avantaj în mod deosebit pentru una din echipe, e un meci din punctul meu de vedere deschis oricărui rezultat”.

Meciurile din sferturile de finală se joacă sâmbătă şi duminică. Partida dintre Phoenix Galaţi şi CSM CSU Oradea va putea fi văzută în direct pe canalul FRBTV de pe youtube, pe 10 februarie, de la ora 17.15.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!