Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Hristu Șapera: „Mă bucur că am participat, chiar dacă doar în prima fază a turneului final”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
12.02.2018

BCM U FC Argeș Pitești a pierdut duelul contra U-BT Cluj-Napoca din sferturile de finală, scor 66-74.

La conferința organizată după meci, antrenorul argeșenilor, Hristu Șapera, a declarat că:

„A fost un meci dificil pentru noi, având în vedere că am jucat nu numai în fața campioanei en-titre, cât și în fața unei echipe cu o rotație destul de lungă de jucători. În ceea ce privește adaptarea la sală, panouri și mingiile de joc, aceste aspecte au schimbat puțin dinamica jocului și nu am putut controla jocul așa cum ne-am fi dorit. Pentru noi era important să avem un procentaj bun al aruncărilor de 3 puncte, pentru că suntem o echipă care depinde de acest aspect din punct de vedere ofensiv. Le-am dat prea multe oportunități de a marca ușor, iar noi am avut probleme în a înscrie. Am încercat în repriza a doua să revenim în joc, am avut momente foarte bune, am fost mult mai competitivi.

Cupa României este o competiție specială din toate punctele de vedere. Părăsim această competiție, dar mă bucur că am participat chiar dacă doar în prima fază a turneului final. Nu am mai fost aici de 3 ani. Acum trebuie să mergem mai departe și să ne concentrăm pe obiectivele noastre din campionat”.

Formația piteșteană reia campionatul la începutul lunii martie, cu un meci pe terenul Politehnicii Iași.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Nu e nicio tragedie ca ne-a eliminat Clujul, toata lumea se astepta la asta. Cred ca avem nevoie de intarire sub panou, in continuare Lazar nu face fata. Hai Pitesti!

    cu 6 ani în urmă (12.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii