Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Interviu Titus Nicoară: „Pentru a câștiga trofeul, trebuie să câștigăm trei meciuri, indiferent de adversar”

Eduard Popa

Eduard Popa
11.02.2018

titus nicoara bcm u pitesti u bt cluj cupa romaniei

BCM U Pitești are o misiune foarte dificilă în primul tur al Final Eight-ului Cupei României pe campioana României și câștigătoarea en-titre a Cupei, U-BT Cluj-Napoca.

Astfel, Titus Nicoară, unul dintre cei mai importanți jucători din angrenajul argeșenilor, ne-a oferit un scurt interviu înainte de partida cu U-BT în care am vorbit despre șansele echipei sale în acest meci, despre regulile specific competiției și despre perioada petrecută până acum la noua sa echipă.

1. Cum vezi meciul cu U-BT Cluj din prima rundă a Final 8 al Cupei?

Un meci foarte greu, dar pentru a câștiga trofeul trebuie sa câștigam trei meciuri indiferent de adversar. Clujenii au un moral bun după calificarea din cupele europene, dar am demonstrat în meciul de la Pitești că putem să ne batem de la egal la cu ei.

2. Cât de mult va influența faptul că c m prevede că se va juca cu doi jucători autohtoni?

Consider că este o șansă bună pentru jucătorii români să demonstreze că pot juca la acest nivel. Rămâne de văzut care echipe se adaptează mai bine acestei reguli.

3. Ați avut multe suișuri și coborâșuri în actuala stagiune.Ce părere ai despre sezonul vostru de până acum?

A fost un sezon în care am alterat perioadele bune cu cele mai puțin faste. Important e să jucăm din ce în ce mai bine în lunile care urmează care sunt până la urmă decisive. Consider că avem capacitatea necesară sa batem orice echipă. 

4. Cum îți place la Pitești? În ultima perioadă ai început să joci din ce în ce mai bine. Te-ai acomodat cu noua echipă?

Îmi place foarte mult la Pitești și consider că este un mediu propice pentru a face performanță. Mă simt din ce în ce mai bine alături de colegii mei și cred ca vom face o figură frumoasă împreună.

Titus Nicoară a ajuns în acest sezon în Trivale, unde are medii de 10,4 puncte, 8,2 recuperări și +17 la eficiență în 17 partide din Liga Națională.

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și BCM U Pitești se va juca duminică 11 februarie, de la ora 20:00, în direct la Digisport 3.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!