Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Ionuț Georgescu: „Presiunea este mai mare pe adversarii noștri”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
16.02.2017

Foto: Sihouettes.ro

U BT Cluj-Napoca și Steaua CSM EximBank deschid ziua semifinalelor la Sala Transilvania din Sibiu. Partida programată joi seară opune două formații ce își doresc să cucerească Cupa României. În sferturi Clujul a trecut de gazdele Sibiu, iar Steaua a învins SCM U Craiova.

Înaintea confruntării Ionuț Georgescu a oferit o declarție site-ului nostru fiind de părere că presiunea este pe adversari. De asemenea, oficialul stelist spune că și-ar fi dorit mai multă transparență pentru astfel de meciuri. Managerul militarilor afirmă că în momentul de față există un conflict între un arbitru internațional și Mircea Cristescu ce s-a lăsat cu memorii la Comisia de Disciplină.

Clujul este o echipă puternică, în care s-au investit foarte mulți bani și care joacă un baschet frumos. În același timp, nivelul presiunii care apasă asupra lor este uriaș iar Cupa României nu permite pași greșiți. Tocmai de aceea îi simțim puțin speriați dincolo de masca superiorității pe care o afișează.

Mi-aș dori mai multă transparență pentru meciuri ca acestea. Înțeleg că sponsorul principal al adversarului nostru dă 1 milion de euro la Federație, sunt conștient că din acest motiv și nu numai Federația poate încearca să nu supere Clujul și a ascuns un război interesant între Mircea Cristescu și un arbitru internațional - război ajuns prin memorii la Comisia de Disciplină, dar asta nu veți găsi pe siteul FRB - care de atunci nu a mai călcat la meciurile lui U BT și, desigur, nu a fost luat în calcul pentru meciul de azi. Doar din considerentul că adversarii noștri nu îl mai plac? Asta după ce în sezonul trecut se făceau glume pe seamă faptului că acest arbitru este pe locul doi la meciuri la Cluj după Dykes. Se poate verifica numărul de jocuri oficiate.

Eu sunt sigur că va fi un duel intens și că iubitorii baschetului vor avea de ce să se bucure. Sunt sigur că și arbitrajul va fi unul de nivel european și nu va influența câștigătoarea. Am mare încredere în echipa noastră și știu că băieții vor da totul pe parchet. Este finala din semifinale și o vom trata că atare!

Partida este programată să debuteze la orele 18:00 și este transmisă în direct de Digi Sport.

23 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    de la un magar
    nu te poti astepta decat la magarii. Declaratii jenante de la un pion care a activat la camioana hotiilor din baschetul romanesc - Asesoft Ploiesti si care a sarit barca imediat cum au inceput sa apara problemele acolo.
    Toata lumea bate moneda ca vezi doamne cati bani sunt la U BT si ce frustrati sunt ei din cauza asta si ca nu se poate face nimic sa ii bati pe cei de la U ca au prea multi bani, lot prea bun, etc. Niste porcarii care nu si-ar avea rostul intr-un mediu sportiv civilizat.
    Cu atat mai mult imi doresc sa batem "echipa fotbalistilor" - steaua atat in cupa cat si in campionat si play-off daca i-om intalni. Rivaliatea cu Sibiu, Oradea, Tg. Mures chiar este frumoasa si se joaca pe teren si toata lumea este fair-play, indiferent de castigator, dar cu nashparlii astia e doar un frecus inutil.

    Nota bene: Nu neg veridicitatea informatiilor declarate de musiu, ci tonul tendentios, arogant si provocator al declaratiei de presa.

    Haide U!

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Copilu' lui Jegobescu => un jeg in crestere. Tie nu ti-e jena mah copile cand iti scrii CV-ul?

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    Alo, @copilu' lu' Ghita

    Vezi ca noi avem sponsor privat, NU o banca a statului roman cum e eximbank-ul vostru unde se spala tot bani publici.

    Banul public nu are ce cauta in sportul de performanta. Voi nu ar trebui sa existati.


    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Cine vorbeste?
    Ionut Georgescu? Mai bine ai povestii despre perioada petrecuta cu Sebastian Ghita la Asesoft. Apropo ce-i cu Sebastian? Cine se aseamana se aduna. Virgil Stanescu, un asemenea om nu face decat sa strice imaginea voastra. Nu cred ca asta iti doresti.

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Csm
    Pun si eu o intrebare nevinovata. De ce finala nu se disputa sambata si All Starul duminica? In situatia de fata U si Steaua sunt avantajate fata de Oradea si Tg.Mures care vor fi nevoite (cea care se califica in finala) sa dispute partide in 3 zile consecutive!!!!
    Pare ca ,, jocurile"sunt facute ca ori Clujul ori Steaua sa castige Cupa Romaniei.

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      Tragere la sorti
      Cristian, poate te lamuresti daca citesti un pic aici http://www.frbaschet.ro/stiri/2016-11-28/tragere-la-sorti-final-8-cupa-romaniei-masculin---editia-2016-2017
      Nu fiti carcotasi. Nu va sade bine.

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or:

      CSM
      Stefan, in linkul la care faci tu referire este vorba doar despre tragerea la sorti a celor 8 echipe participante. Nu s-au tras la sorti si zilele de disputare a partidelor. Acestea au fost stabilite de catre federatie de comun acord cu clubul organizator si nu se facea gaura in cer daca intre semifinale si finala era o zi de pauza.

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    du-te la Jiji la fotbal
    Dezgustatoare declaratiile managerului echipei de baschet Steaua. Aduce in sport atitudinea de smecheras, de aranjor, de mardeias, de trisor, de derbedeu, pe care a invatat-o in anturajul politic de cea mai joasa speta de la Ploiesti, unde i-a avut drept mentori pe Ghita, Iacobescu, Ponta si Patraru. E momentul ca ViSta sa curete mizeria, sau sa accepte compromiterea Ideeii pentru care munceste de la inceputul carierei sale!

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Mda...
    Declaratia e data pentru Romania TV? Hai mai omule,ce naiba ai in cap? Nenea sebi a fugit cu coada intre picioare...nu-ti mai ia nimeni apararea?Da' hotzii pe care i-ai reprezentat cativa ani,erau transparenti? De fapt acuma sunt invizibili...De ce oare nu ne uitam fiecare in gradina lui?


    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Georgescu
    Eu aveam o parere mai buna despre acest om dar se pare ca a luat exact ce nu trebuia de la ghita si jegobescu. Dupa o asemenea declaratie eu i-as da un sut in fund si l-as concedia. Nu neaga nimeni ca nu o fi adevarata disputa lui Cristescu da ce legatura are asta cu meciul de astazi ?
    Suntem si noi constienti ca au multi bani da pana la urma uite ca pe Cristescu l-a dus mintea, a stiut sa ii atraga si e meritul lui. Puteai sa aduci si tu la echipa restul bancilor din Romania (altele decat cea a statului ce cotizeaza la voi) si acum erati mult mai bogati. Mizerabila declaratia asta

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    ipocrizie
    Ca sa vezi cine se trezeste sa vorbeasca de transparenta! Dar faptul ca Virgil Stanescu este si managerul clubului Steaua si vicepresedinte al FR Baschet cum ii spune Ionut? Nu cumva conflict de interese? Cand arbitrii Mircea Serban, Amalia Marchis, Serban Rasoga au facut blat pe fata pentru Steaua la meciul cu Muresul din Jungla a fost "transparenta" nu-i asa? Acuma cand simti ca "transparenta" care iti place tie nu se mai poate "hotul striga hotii" Georgescule, nu-i asa? Clujul nu-i ca Muresul, are "muschi" si va da peste bot cand vede ca incercati sa "masluiti cartile" si nu va convine! Care-i baiu Ionut? Nu stiti sa castigati pe bune cu echipe tari?

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Bravo
    Clujenilor....adevarul doare de multe ori, nu?
    Felicitari Ionut ca ai avut curajul acestor declaratii.

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      O spuneti voi care ati avut un meci memorabil anul trecut in playoff cu o brigada de vis. Ma rog asta nu e nicio problema, tp ca pana la urma baschetul de calitate a invins si nu ne superam, dar asa ca sa nu uitam...si o mai zice cine? Un bou de la Steaua care a avut recent meciul cu Muresul. ba da chair nu ami exista rusine in tara asta?

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    @mailman
    Nu ti-e rusine sa iti atasezi ca avatar sigla Oradiei?

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      "vrajitoarea" a facut burta si sare la gat
      Nu imi este rusine de sigla Oradiei, pentru ca nu imi da nici un motiv in acest sens! Daca vroiai sa spui altceva, daca imi aratai mie obrazul raspunsul este iarasi nu! Daca te regasesti in atitudinea acestui mascarici, atunci te anunt ca ti-a cazut jos masca: se vede dedesupt figura caraghioasa a "Claunului de Rodeo". Slaba exprimare posezi pentru un "comentator cu experienta". Nu esti decat un biet ecou al "jurnalistilor" care au vocabular umplut de o singura sintagma: "cu toata dragostea".

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    FRB=LPF
    Incet dar sigur lumea baschetului o ia pe urma fotbalului. Toti văd conspiratii, unii se plâng că banca adversarului e mai ortomană iar PCR-urile altora se văd în inferioritate faţă de ale celorlalti. Unii cred că leagănul baschetului e la ei în bătătură, altii strigă "ba pe-a mătii"! Incepe să duhnească rău. Drama e că atât Cristescu cât și papagalul ăsta mic rămas fără jupân au dreptate, stiu ei niste coterii ce s-au făcut în timp.

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe matusalemic :

    responsabilitate?
    Sa dai o astfel de declaratie: "adversarului ii e frica, in ciuda aerului de superioritate", sa lasi sa se "inteleaga" ca vezi Doamne, echipa va fi arbitrata subiectiv este cel putin neinspirat/deplasat, ca sa nu spun "golanesc" la nivelul rolului pe care il are tipul asta la club. Prefer oricand presiunea pusa de suporterii sibieni sau oradeni sau mureseni in fata acestui "soi" de "teama de furt"...

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Alexxa :

    Da...
    Pana azi am avut alta parere despre Ionut Georgescu, mi se parea ca e altfel realizez acum ca mi se parea ok doar pentru ca il comparam cu Ghita sau Iacobescu care erau intr-adevar mai jegosi decat el, cu toate astea vad ca se straduie tare baiatul sa ii ajunga din urma. Ionut am crezut ca esti un domn din pacate demonstrezi ca esti o lichea si tu, e amuzant ca vezi paiul din ochiul altuia dar nu barna din ochiul tau, cine e vicepresedinte al FRB? Cine e finantat de o banca de stat? Toata viata ai fost marioneta la Asesoft si acum te dai integru nu e asta ironic?

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @mitupower
    Ce adevar sa ii doara pe clujeni? Ca Steaua incearca sa "masluiasca cartile" si ei se opun? Ce sa-ti povestesc

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Hai U BT
    Daca meciul va fi arbitrat corect U BT ar trebui sa spele pe jos cu Steaua, asta este de fapt motivul pentru care Ionut umbla cu soparlite. Ghinionul lui este ca Clujul are muschi mai mari decat Muresul si sunt in stare sa contracareze manevrele unui club a carui manager este si vicepresedinte de federatie!

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      hai U
      HAI U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Sper sa batem azi!
      Sper sa batem in finala!
      SPER SA CASTIGAM TOT!!!!!!!!

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Probabil ca unii fani oradeni au fost foarte atinsi pe suflet de declaratia siropoasa de dragoste data de Ionut clubului nostru dupa infrangerea de la Galati, cand a venit fix reprezentantul "transparentei" din baschetul romanesc sa-l invete pe Sere cum se scrie un mesaj demn de postat pe Facebook, sa-i doboare pe carcotasi.

    Stim ca exista o simpatie clara intre tandemul Stoica-Grigoras si Ionut si "Stiaua", astia sunt aceeasi domni care raspundeau publicului la Oradea ca desi a facut un anume Baciu de la Steaua pasi, n-au dat acum, vor da "alta data". Asocierea cu blazonul Asesoft le sade foarte bine, dar eu in locul domnului manager nu as avea atata tupeu incat sa pun presiune pe adversar cu sponsorizari si arbitrii. Noi ne-o luam in gura de la Cluj pe buna dreptate, mai plangem, mai dam cu picioarele, dar ne revenim, ca poate poate vine si vremea noastra. Daca e asa deranjata Steaua de ce a facut Clujul anu asta, sa bage baietii bani, ca tot banca e si acolo.

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde
  • viking33 :

    Ucenicul
    Probabil ca Georgescu a vrut sa fie arbitru și Șerban și Grigoraș dar ar fi fost prea de tot.
    Oricum se vede școala lu Ghiță. Numai ca mai are pana la perfecțiune. Ma asteptam sa arate ca dovadă o factura de la FanCurier cu care s-a trimis memoriul. Sau niște bilete de avion Constanța -Cluj cu care a călătorit arbitrul. Așa mi-e greu să-l cred.

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!