Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Jukka Toijala: „Mă bucur că am fost concentrați tot meciul”

Eduard Popa

Eduard Popa
10.02.2018

csm steaua bc timba timisoara jukka toijala

CSM Steaua Eximbank București s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut la scor de Timba Timișoara, scor 103-55.

Antrenorul Stelei, Jukka Toijala are acum în vedere meciul din semifinale, cu CSM CSU Oradea.

„Cu siguranță nu venisem doar pentru meciul ăsta în acest turneu. Mă bucur că am câștigat și că l-am văzut din nou pe Runkauskas pe parchet. O să continuăm antrenamentele pentru meciul de luni din semifinale. Nu a fost deloc ușor, mai ales din punct de vedere mental. Mă bucur să văd că am rămas concentrați pe tot parcursul meciului. Încă nu m-am gândit până acum la meciul cu Oradea. Ne-am pregătit doar pentru partida cu Timba. Acum vom face planurile și pentru semifinale.”

Și cel mai bun jucător al partidei, Dragan Zekovic, a comentat la conferința de presă de după meci duelul cu „Urșii Bănățeni”.  

„A fost un meci mult mai ușor decât ne-am așteptat. Adversarii noștri nu au avut mai mulți jucători disponibili. Le urez mult succes în lupta la evitarea retrogradării. Performanța mea individuală e mai puțin importantă decât victoria. Sper să joc tot mai bine în fiecare meci.”

 Partida dintre CSM Steaua Eximbank și CSM CSU Oradea se va juca luni, de la ora 17:15 și va fi transmis pe Digi Sport 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!