Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Kris Richard, performer în finala contra U-BT Cluj-Napoca

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
13.02.2018

CSM CSU Oradea a pierdut finala Cupei României în fața celor de la U-BT Cluj Napoca, scor 61-64

Richard a reușit să marcheze 18 puncte, la care a mai adăugat 8 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +18.

În această ediție a Cupei României, americanul a adunat medii de 18.3 puncte, 5.3 recuperări și 1.3 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +16.7 pe meci.

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Distincția
    Pentru titlul de MVP trebuia să îi vină lui Richard . Dar din păcate se întâmplă să se acorde acest titlu de MVP unui jucător de la echipa câștigătoare. Nu contest meritele din plin ale lui Baro , doar că Richard ar meritat să îi se acorde distincția de MVP-UL finalei. Dacă nu mă înșeală memoria au fost câteva finale de NBA in care acel titlul de MVP a revenit unor jucători care nu au câștigat finala, dar s-a luat în calcul aportul adus de acel jucător. Că și exemplu ce îmi vine in minte ar fi Karl Mallone,. Câștigând totul.de MVP in fata lui Michael Jordan, deși campionatul a fost câștigat Chicago Bulls

    cu 6 ani în urmă (13.02.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      @lol.... Daca ti-am spus ca nu te pricepi ai sarit cu gura.... Verifica statiustica lui Barro, verifica +/- la Barro si ai sa vezi de ce ceea ce spui tu este un nonsens! Aici nu ii vorba de cine a castigat sau nu, ii vorba despre faptul ca Barro a fost cel mai bun, cel mai eficient jucator din teren

      cu 6 ani în urmă (14.02.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Înseamnă altceva ceea ce zici! Contribuția unui jucător se vede in caseta eficintei!

      cu 6 ani în urmă (14.02.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    de ce?
    Comparand linia statistica si aportul in jocul echipei Baro e net superior. pana si pase decisive are mai multe Baro :) Da, in sfertul 3 a fost de neoprit, dar ... per total are un procentaj de 38% la FG, demn de un MVP, nu?

    cu 6 ani în urmă (13.02.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    ARM
    De cele mai multe ori nu se tine cont strict de statistică. Sunt unul din acei care se uită foarte mult la statistică, și nu m-am legat de statistică ci doar am spus că ar fi meritat Richard dacă iei in calcul aportul pe care a dus-o echipei și cum a reușit să țină echipa in meci în momente in care doar el a contat de la Oradea ,mai ales în sfertul 3. Ar trebui sa îți fi dat seama până acuma la cât de des am postat aici, că sunt foarte atent la statistică.

    cu 6 ani în urmă (14.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii