Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Kyndall Dykes: „Chiar nu contează cu cine vom juca în finală”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.02.2017

U-BT Cluj va juca a doua finală consecutivă în Cupa României, după ce a trecut în F8-ul de la Sibiu în semifinale de Steaua CSM EximBank București, scor 88-75Kyndall Dykes, al doilea marcator al Clujui în partida din această seară, a fost prezent la conferința de presă de după meci și a vorbit despre califcarea în ultimul act. 

„A fost un meci totuși destul de dificil, au o echipă valoroasă, dar eu sunt foarte mândru pentru că am reușit să rămânem concentrați pe tot parcursul jocului, iar odată cu asta să obținem victoria. Referitor la agresivitatea cu care s-a jucat azi, câteodată este bine pentru joc să fie așa, te motivează să lupți și mai tare. A fost o intensitate mare în duelul de azi, intensitate care pe noi ne-a ajutat. Chiar nu contează cu cine vom juca în finală, tot ce trebuie să facem noi să investim foarte multă concentrare și să nu ne relaxăm, să ne jucăm jocul nostru și totul va fi bine”,a spus americanul.

Titular de drept, Dykes a jucat aproape 26 de minute împotriva Stelei, timp în care și-a trecut în cont 19 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, un capac, dar și 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență 19 unități. 

Extrema originară de peste ocean are șansa mâine să-și treacă în palmares al 4-lea trofeu în România alături de U-BT, după ce a câștigat o dată campionatu, cupa, respectiv supercupa. Finala dintre Cluj și câștigătoarea dintre Mureș și Oradea va avea loc mâine, începând cu ora 19:00. 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii