Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Levente Szijarto: „În Cupa României orice este posibil”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2017

Steaua CSM EximBank și SCM U Craiova deschid balul în Final Eight-ul Cupei României de la Sibiu, marți, 14 februarie, cu începere de la ora 18:00.

Levente Szijarto, jucătorul Stelei CSM EximBank, a prefațat pentru Total Baschet partida cu formația olteană. Sportivul român se așteaptă la un duel aprig mai ales că adversarii caută să șteargă impresia slabă lasată până în acest moment al sezonului:

„Un meci care pe care. Craiova, după părerea mea, încearcă să-și salveze parcusul mai slab din campionat de până acum. În Cupa României orice este posibil așa că, cu siguranță va fi un meci disputat și va conta forma de moment a jucătorilor.”

Veteranul Stelei consideră că drumul până la trofeu implică mult consum fizic și la un asemenea turneu nu există o favorită certă:

„Este foarte greu să te menți în formă, jucătorii să fie proaspeți și în formă maximă, dar fiecare echipă pornește cu aceiași șansă la un turneu de acest gen.”

Levente Szijarto este cel mai titrat jucător român aflat încă în activitate. La 34 de ani, „Levi” este de 12 ori campion naţional şi deţinătorul a 5 Cupe ale României. În cariera sa el a mai jucat la West Petrom Arad, CSU Asesoft Ploiești și U BT Cluj-Napoca.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii