Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Pavel Marinov și Cătălin Baciu, performerii „militarilor”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
12.02.2018

Luni seară s-a disputat prima semifinală a turneului final al Cupei României. CSM Steaua Eximbank a pierdut duelul contra CSM CSU Oradea, scor 65-71.

Cătălin Baciu a terminat meciul în double-double, cu 17 puncte și 13 recuperări, toate pentru un indice al eficienței de +25. Pivotul a marcat 7/11 de la 2 puncte(64%) și 3/4 de la linia de fault (75%).

În această ediție a Cupei României, Cătălin Baciu a strâns medii de 11.5 puncte, 10.5 recuperări și 0.5 pase decisive pe meci.

Pavel Marinov a reușit să marcheze 17 puncte, la care a mai adăugat 8 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru o eficiență de +13. Bulgarul a înscris 2/9 de 2 puncte(22%), 1/4  de la 3 puncte(25%) și  10/12 de la linia de libere(83%).

Marinov a adunat în aceasta ediție a Cupei României medii de 14.5 puncte, 6 recuperări și 2.5 pase decisive pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!