Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Pavel Marinov: „Vreau să iau fiecare antrenament în parte, nu mă gândesc la final”

Eduard Popa

Eduard Popa
09.02.2018

pavel marinov steaua timba

CSM Steaua Eximbank are un duel ceva mai uşor la prima vedere în compania celor de la BC Timba Timişoara, în primul meci al Final Eight-ului Cupei României.

Deşi este văzută ca una din favoritele la câştigarea competiţiei, Pavel Marinov susţine că echipa sa trebuie să ia fiecare meci în parte.

„Final 8-ul Cupei României este foarte important pentru noi, dar eu personal nu mă gândesc la finală. Vreau să iau fiecare antrenament, fiecare meci în parte și să dau ce am mai bun. Mai ales după partida de la Galați, care a fost ca o lecție pentru noi. Sunt sigur că dacă ne vom lupta pentru fiecare minge vom ajunge acolo unde merităm!”, a spus veteranul bulgar, pentru pagina oficială a Stelei.

Timba Timișoara și CSM Steaua Eximbank se vor întâlni sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20:00, în Sepsi Arena. Meciul va fi transmis pe FRB Tv.

Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii