Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Porter Troupe: „Simt că acest meci a fost unul pe care l-am fi putut câștiga”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
12.02.2018

Porter Troupe a înscris 14 puncte pentru BCMU FC Argeș Pitești în înfrângerea din sferturile Cupei României în fața campioanei U-BT Cluj-Napoca.

Prezent la conferința de presă de după meci, Porter Troupe a declarat că, „vreau să felicit Clujul, au jucat dur. Simt că acest meci a fost unul pe care l-am fi putut câștiga. Am avut unele momente în care am arătat că suntem puternici și că ne susținem unul pe celălalt și în meciuri de genul, aceste aspecte fac diferența. Trebuie să trecem peste, să ne întoarcem la muncă, pentru că trebuie să ne concentrăm pe campionat și să terminăm în primele 6.”

Întrebat despre regula cu 2 români în teren și posibilul plus al ardelenilor, Troupe a răspuns că, „Giordan Watson este unul dintre cei mai buni fundași, ca și import, din România, deci fiind considerat român a fost un mare plus pentru ei, le oferă mai multă flexibilitate. În orice caz, U-BT are o banca lungă, cu mulți jucători buni, români de calitate. Calnicenco este un jucător de calitate, considerat și el român, Kuti, care deși este tânăr, intră și el în categoria asta. Sunt o echipa foarte bună, nu sunt numărul unu în LNBM degeaba și Giordan a avut o mare contribuție la asta.”

Formația piteșteană reia campionatul la începutul lunii martie, cu un meci pe terenul Politehnicii Iași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!