Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Sean Denison: „Cred că avem o șansă bună să câștigăm trofeul”

David Istrate

David Istrate
09.02.2018

 sean denison csm csu oradea phoenix galati cupa romaniei

CSM CSU Oradea l-a readus pe Sean Denison în locul lui Nemanja Milosevic. Pivotul de 2,10 metri s-a arătat încrezător înaintea turneului final al Cupei României care a începe sâmbătă la Sfântu-Gheorghe.

În debutul declarației, Sean Denison a dat mai multe detalii despre revenirea sa în Oradea și despre ce semnifică acest club pentru cariera sa.

“Am întâlnit multe persoane familiare. Mă refer la antrenori, staff, o parte a jucătorilor. În aceste condiții perioada de adaptare a fost foarte scurtă, deoarece m-am întors practic într-un loc familiar și drag mie. Baschetbalistic adaptarea a fost la fel de ușoară deoarece pe unii dintre băieți îi cunoșteam, aveam informații despre modul de lucru de la echipă, iar cu jucătorii alături de care nu am mai jucat mi-a fost ușor să ma familiarizez, fiind băieți comunicativi și deschiși. Urmăresc cu atenție pagina de facebook CSM Oradea încă de la prima mea experiență la echipă. Totodată am fost la curent cu rezultatele și parcursul echipei. A fost puțin dificil deoarece este diferență de fus orar și acasă am patru copii, dar cu siguranță am fost la curent cu întâmplările de la echipă. Este evident că Oradea reprezintă ceva special pentru mine.”, conform site-ului oficial al clubului orădean.”

De asemenea, jucătorul provenit din Canada a vorbit și despre turneul final al Cupei României și despre șansele echipei sale.

“Cred că avem o șansă bună să câștigăm trofeul. Avem o echipă competitivă, alcătuită din jucători puternici, care au multe calități. Putem să alergăm, să jucăm în viteză, avem talie, suntem atletici. Avem jucători inteligenți și experimentați. Sunt multe atuuri în această echipă. Eu cred că suntem cea mai bună echipă din acest turneu. Prin urmare obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci. Sunt de părere că avem prima șansă în meciul cu Galațiul. De asemenea, consider că singurii care ne pot pune probleme suntem noi înșine. Este nevoie să fim concentrați, să respectăm planul de joc și să ne comportăm de așa natură încât oricât de dificil ar fi adversarul și jocul, noi să fim combativi și să găsim soluțiile necesare pentru a învinge. Sigur că suntem în România și orice se poate întâmpla. Mi s-a spus treaba asta de mult și am experimentat pe pielea mea că așa este. Dacă America de Nord este tărâmul oportunităților, România e țara în care se poate întâmpla absolut orice. Este vorba mea favorită. La modul serios însă, consider că anul trecut am irosit o șansă foarte bună în turneul de cupă, dar cred că de această dată avem forța necesară să obținem rezultatul dorit.”  

CSM CSU Oradea va juca în sferturile de finală ale Cupei României împotriva lui CS Phoenix Galați. Partida se va disputa sâmbătă 10 februarie de la ora 17:15 și va fi transmisă pe canalul de Youtube al Federației Române de Baschet.

*foto: 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!