Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Tenisul ia din nou fața baschetului

David Istrate, Eduard Popa

David Istrate, Eduard Popa
11.02.2018

baschet marius copil csu sibiu bc scm timisoara

Azi, de la 17:15, se joacă cel de-al treilea sfert de finală al Cupei României. În meciul ce se dispută în arena din Sfântu-Gheorghe, BC CSU Sibiu o întâlnește pe BC SCM Timișoara.

Deși inițial această partidă trebuia să fie transmisă în direct la Digisport 4, ea nu mai apare în program. În locul ei va fi transmisă finala turneului ATP de la Sofia, unde s-a calificat în premieră Marius Copil. Prin urmare, confruntarea dintre Barcelona și Getafe, care trebuia să fie pe Digisport 2 a fost mutată pe ultimul post al Digisport și astfel, sfertul de finală al Cupei României nu mai are prioritate. În același timp, pe Digisport 1 se poate urmări duelul dintre România și Canada din cadrul Fed Cup, iar pe Digisport 3 se joacă Bologna – Inter Milano.

Această informație a fost confirmată și de site-ul oficial al clubului sibian.

Este de urmărit daca Federația Română de Baschet va reuși să transmită live pe canalul lor de Youtube așa cum au făcut-o la cele două partide de ieri. În caz contrar, meciul dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara va putea fi urmărit pe Digisport 3 de la 23:45 și pe Digisport 4 de la 1:45.

Reamintim că o situație asemănătoare s-a petrecut și cu ocazia partidei dintre România și Olanda, când meciul a fost transmis înregistrat, cu o jumătate de oră mai târziu, din cauza finalei Cupei Davis.

*foto: facebook Marius Copil 

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Televizare
    Dacă un meci de baschet din campionatul românesc nu isi gaseste loc în grila atâtor canale de sport, meritam ceea ce ni se intampla... in anul centenarului!

    cu 6 ani în urmă (11.02.2018) Raspunde
  • I <3 Sibiu :

    "Multumim" Digi Sport!!
    Nu cred ca o sa-l transmita nici FRB asa cum s-a intamplat cu meciul de ieri. Deja a aparut un comunicat pe http://www.frbaschet.ro/stiri care spune ca Meciul dintre BC CSU Sibiu si BC SCM Timisoara va fi transmis DOAR in premiera de Digi Sport.
    Au 4 canale.... la ora aia se transmit live meciuri de fotbal din alte campionate care nici macar nu sunt derby-uri. Oare nu se puteau transmite alea "in premiera"....??

    cu 6 ani în urmă (11.02.2018) Raspunde
  • Vander :

    NU-i de mirare...
    Nu vă înțeleg de ce vă mirați de netransmiterea unei partide după părerea mea mult mai interesantă decât un meci oarecare din liga de fotbal italiana... In tot sezonul regulat Digi n-a fost in stare sa transmita decat 1 meci de baschet feminin al campioanei en titre... Cum sa mediatizam baschetul cu o astfel politica de transmisiuni???

    cu 6 ani în urmă (11.02.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Poate e nevoie de o schimbare a partenerului media
    Ne-a tras-o iarasi digi si nu e prima data cand o face. Doar atat intreb, nu era mai logic si mai de bun simt sa inregistrezi unul dinte meciurile din campionatele straine de fotbal care au loc la acea ora ( nici unul nu e cine stie ce meci) si sa il difuzezi ulterior in favoarea unui meci important pentru acest sport, din tara ? Cu siguranta era, dar nu si pentru digisport singurul post de televiziune care nu isi respecta angajamentele.
    Daca pentru ei doar banii conteaza, atunci ar trebui sa ne lase sa ne transmitem singuri meciurile si sa nu ne mai incurce.

    cu 6 ani în urmă (11.02.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Mai bine sa nu le mai transmita deloc Digi Sport si sa le transmita federatia pe canalul lor de youtube. Asa le poate vedea oricine la orice ora.

    cu 6 ani în urmă (11.02.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    FRB niste neprofesionisti
    Asta inseamna sa fii neprofesionist!FRB incheie un contract la inceputul sezonului cu Digi care nu isi respecta angajamentele! Nu inteleg FRB de ce nu transmite pe canalul lor de youtube! Rusine FRB!!!!

    cu 6 ani în urmă (11.02.2018) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    neprofesionisti?
    Nu. Spagari,smenari, si mai presus de toate,nesimtiti. Si baietii aia se incapataneaza sa joace,probabil, cel mai frumos meci al sezonului.

    cu 6 ani în urmă (11.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!