Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Vladislav Solopa: „Avem șansa să le arătăm suporterilor că totuși suntem o echipă bună și să ne revanșăm în fața lor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2017

Vladislav Solopa, jucătorul lui SCM U Craiova, a oferit o declarație pentru Total Baschet în care a vorbit despre meciul cu Steaua CSM EximBank din sferturile de finală ale Cupei României. Extrema oltenilor spune că echipa lui nu are nimic de pierdut în confruntarea cu bucureștenii și speră să continue alături de colegii săi forma bună arată în ultimul joc disputat:

„Am avut o serie de meciuri unde trebuia să câștigăm. Am avut o serie de înfrângeri, dar totuși avem încredere în noi. În ultimul meci am arătat că putem fi un adversar puternic împotriva echipelor de la acest nivel. După ultimul meci avem moralul ridicat și sigur vom lupta pentru că noi nu avem ce să pierdem. Avem șansa să le arătăm suporterilor că totuși suntem o echipă bună și să ne revanșăm în fața lor.”

Întrebat despre șansele de echipei sale la trofeu, Vladislav Solopa a declarat să toate echipele de la acest turneu au șanse să câștige mai ales într-un asemenea format:

„Pentru mine totul este posibil. În cupă orice se poate întâmpla. Dacă este să ne uităm în istoria baschetului românesc din ultimii ani, cupa a fost câștigată de altă echipă decât cea care a câștigat campionatul, fie ca a fost  Târgu Jiu, Timișoara sau Mediaș.  Consider că fiecare echipă prezentă aici are șanse, mai ales că sunt meciuri eliminatorii.”

În precedentele două partide jucate de SCM U Craiova în actuala ediție a Cupei României, Vladislav Solopa a avut medii de 6.0 puncte și 4.5 recuperări în 15 minute petrecute pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii