Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Zece jucători eliminați în „maratonul” dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.02.2018

BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu au oferit un meci cu trei reprize de prelungiri în sfertul de finală din Cupa României. Timișorenii s-au calificat în penultimul act după 103-101. Ambele echipe au avut câte 5 jucători care au încheiat meciul mai devreme din cauza faulturilor.

Alb-violeții au avut doi eliminați înainte de terminarea timpului regulamentar. Tudor Gheorghe a fost primul jucător scos cu 5 faulturi, în minutul 36. L-a urmat Mladen Jeremic, cu 17 secunde înainte de finalul sfertului patru.

Pivoții „leilor”, Ionuț Drăgușin și Adrian Diaz au ieșit în minutele 43 și 48. În penultimul minut din a doua perioadă de prelungiri a fost rândul lui Mijajlovic să iasă, deși a avut doar 4 greșeli personale. Acesta a fost sancționat cu tehnic în minutul 43 și după 7 minute a comis un antisportiv, astfel că a fost descalificat.

Tyler Laser a fost primul sibian trimis pe bancă din cauza greșelilor personale, după 42 de minute. Marcel Davis a ajuns la al 5-lea fault în minutul 44. În a treia repriză de prelungiri au ieșit alți trei „vulturi”. Lawrence Kinnard, Radu Paliciuc și Mirel Dragoste au ajuns la 5 faulturi și au văzut finalul de pe bancă.

73 de faulturi apar pe foaia statistică în total. 38 au fost făcute de sibieni și 35 de timișoreni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii