Stiri

FAN ZONE. Scorul antrenorilor

Doru Boian

Doru Boian
08.02.2015

Odată cu împlinirea a 4 ani de existenţă, site-ul Total Baschet a pregătit mai multe surprize iubitorilor sportului cu mingea la coş. Una dintre acestea este inaugurarea secţiunii FAN ZONE, prin intermediul căruia opiniile şi trăirile celor mai dedicaţi fani vor fi împărtăşite întregii comunităţi baschetbalistice. 

Aşteptăm mail-ul tău, la contact[at]totalbaschet.ro, dacă doreşti să faci parte din proiectul FAN ZONE şi să împărtăşeşti trăirile tale alături de echipa favorită!

---

Suporterii stelişti la confruntarea de sâmbătă cu Oradea Foto: Răzvan Păsărică

Motto:

“Nimanui nu ii pasa daca esti trist, asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit!”

Baschet fara antrenori e mai greu. Iese o mare buluceala acolo. E multa nevoie de un “domn profesor”. Asa ca hai sa vedem cam ce scor au realizat antrenorii LNBM in etapa ce mai are un joc pana a se termina.

Scorul in “intalnirea” romanii contra restului lumii. La Sibiu a fost intalnirea de foc a Ardealului. A fost? Pe tabela a invins Clujul, iar pe banca romanii. E clar ca Tenter e mai bun. 1-0! Dar ce s-a vazut? S-a vazut atmosfera din sala care ne-a tinut in fata TV. Jocul…parca era unul de minibaschet. Au fost faze in care unii au recuperat mingea si au fugit toti catre panoul celalalt; pe la jumatatea terenului ceilalti au pus mana pe basica; directia deplasarii s-a schimbat din nou; nici acum nu ajung cu mingea la cos si iar se schimba directia. Alo, va hotarati odata unde vreti sa ajungeti cu mingea? Apoi ratari cu “poarta goala” ca la minibaschet. Traiai senzatia ca jucatorii erau fortati sa joace. Ei n-ar fi vrut. Parca erau niste vegetarieni cu o ceafa de porc in fata. Suporterii insa…la datorie! Atat. Clujul aduna victorii si se anunta cel putin semifinalista. Sibiul se pune pe adunat infrangeri, inclusiv acasa. Nu arata bine.

La Bucuresti am avut si joc alert si atmosfera de gala. Tot baietii de la fotbal in tribune. Probabil ca sunt la sezonul indoor. E frig afara! La joc a invins Steaua. La antrenori, probabil ca mai priceput e Achim, dar cu banca goala e mai greu. Plus ca jucatorii Stelei sunt pe plus fata de cei ai Oradiei. Diamantu’ Nicoara, Amis, Ikonic pot fi in rotatia oricarei echipe de pe la noi, ba chiar si din alte campionate apropiate valoric. Steaua e nuca tare, nu ca tine cineva cu ea. Asa se vede si poate deveni Clujul anului 2010 in 2015. Asta daca nu va vrea Clujul sa fie Cluj. Vom avea un play-off interesant! Oradea i-a gasit adidasi lui Vlahovic. Unii care alearga si marcheaza. Asa mai merge. Nu i-a fost greu Oradiei sa-i gaseasca pentru ca multe perechi au fost libere. A avut numai 9 jucatori pe banca.

Revenind la antrenori, ar fi 1-1, dar valoric se pare ca e 2-0 pentru ai nostri. Subiectivi? Nu cred. La Pitesti un joc incurcat. Incurcat de pietesteni, dar nici oltenii nu s-au priceput la descaltit. In prima repriza Pitestiul a jucat si s-a distantat bine de tot. Ai spus “asta da, echipa, asta da, antrenor “vrajitor”! Oltenii au castigat la recuperari. Ei au avut 11, iar Asterix/Obelix Milosevic a avut “numai” 10 (sic!). Jucatorul e simpatic 100% si asta e motivul pentru care mai glumim. E mare, puternic si indemanatic. Nu se poate sa nu-l indragesti. Repriza a doua au jucat oltenii si au fost la o aruncare de a castiga. Insa nu degeaba sunt olteni. La ultima faza au facut o olteneasca, bulgareasca cum rar se mai vede. E de neinteles cum au ales variata de 3p cand puteau sa faca o schema de patrundere, se arunca cineva spre cos si tot ieseau niste libere. Si cu una marcata nu pierdeai. Asa cu una de 3 ratata au pierdut. Bine pentru Timba! Iar alegerea jucatorului a fost una de “007”! L-au ales pe Bozovic care avea numai una de 3p ratata, nu se stiau multe despre ce poate. Si…a facut doua! Bozovic ratate, iar Pitestiul a adunat doua puncte transpirate tare.

La antrenori…egal ieri. La Timisoara, Timba a pierdut. Si meciul si duelul antrenorilor. La Targu Jiu a fost rezultat scontat. Si pe tabela si in “meciul” antrenorilor. Uite, ca la “mare lupta”, valoric, etapa aceasta a antrenorilor a fost una egala. Mai e de disputat un meci in care antrenori sunt unul roman si unul timisorean. Dorinta de pe Bega e….VICTORIE Timisoara!

Hai Leii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Calm !!!!
    Nu stiu ce urmariti cu aceasta rubrica dar pe mine ritmul abordat nu ma incanta. Poate ar fi bine sa reluati rubricile JUNIORI si LIGA 1 . Poate ca suporterii ar fi ma receptivi. Macar rezultatele de pe site-ul FRB sa le comunicati si poate ca suporterii vor transmite comentarii, impresii, idei.
    Altfel scoateti rubricile pt ca nu arata bine, cu informatii de acum 2-3 luni

    cu 9 ani în urmă (08.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu orangina :

    mai bine...
    te lasi de scris articole de 2 bani!

    cu 9 ani în urmă (08.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!