Stiri

FC Barcelona îşi lasă cu greu jucătorii la naţionala Spaniei

Eduard Popa

Eduard Popa
23.09.2017

pierre oriola

Directorul clubului Barcelona, Albert Soler, a vorbit în El Mundo Deportivo despre disputa dintre echipele naţionale şi Euroligă cauzată de calendarul FIBA.

Soler a spus că Barcelona nu se poate opune selecţionării jucătorilor pentru La Furia Roja, dar reclamă tratamentul diferent de care se bucură echipele din NBA:

“Legea nu este la fel pentru toţi jucătorii. Fiecare ţară are propriile sale reguli. Pentru noi problema este cu jucătorii spanioli care răspund Legii Sporturilor. Speram ca Federaţiei Spaniole de Baschet (FEB), FIBA şi EuroLiga să ajungă la un acord şi să nu pună pe cluburi şi pe jucători presiunea deciziei de a alege sau nu să meargă la naţională. Clubul mereu îşi va proteja jucătorii. Deja am spus celor de la FEB că nu vrem să transferăm problema la jucători şi că ne vrem toţi jucătorii la echipă pentru meciurile de Euroligă. Problema este în mâinile federaţiei. Ce dorim noi este ca jucătorii de Euroligă să fie trataţi la fel ca cei din NBA”, a tunat Soler.

Reacţia lui Soler vine după ce preşedintele FEB, Jorge Garbajosa, a anunţat că naţionala Spaniei va dori să se bazeze pe jucătorii din Euroligă la meciurile de calificare pentru Cupa Mondială din 2019. 

*foto: as.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!