Stiri

FC Barcelona s-a distrat cu echipa lui Vlad Moldoveanu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.11.2015

FC Barcelona a obținut o victorie facilă în etapa a 7-a din sezonul regulat al Euroligii pe terenul campioanei Poloniei, Stelmet Zielona Gora. Echipa gazdă a dat impresia în prima repriză că poate ține aproape de Barca, însă chiar și așa, catalanii intrau la pauză cu 9 puncte avantaj. În startul reprizei secunde, polonezii au revenit la două posesii în spatele catalanilor 42-47, în minutul 23 al partidei. Din acel moment, elevii lui Xavi Pascual s-au desprins tot mai mult, grație jocului extraordinar din spatele semicercului. Spaniolii și-au permis apoi să facă spectacol, iar Carlos Arroyo și Pau Ribas au oferit câteva pase decisive de mare finețe. După 40 de minute de joc, FC Barcelona a trecut cu scorul de 93-64 de Stelemet Zielona Gora.

FC Barcelona a marcat 17 coșuri de la 2 puncte cu un procentaj de 58%, în timp ce de la 3 puncte a marcat tot 17 coșuri cu un procentaj de 65%. Un alt fapt interesant este acela că spaniolii au oferit echipei gazdă o singură aruncare liberă pe parcursul întregului meci.

Vlad Moldoveanu, internaționalul român al lui Stelmet Zielona Gora a jucat doar 10 minute împotriva Barcelonei, după care s-a accidentat și nu a mai revenit nici măcar pe banca de rezerve. El a terminat cu 2 pase decisive și fără să arunce la coș.

Aleksandar Vezenkov a fost cel mai bun jucător al partidei cu 15 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Jucătorul Barcelonei a fost perfect la capitolul aruncări și nu a pierdut nicio minge, pentru un indice al eficienței de 23 de unități. Pentru catalani, Alex Abrines a terminat cu 16 puncte, iar Carlos Arroyo a adăugat 15 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări.

 Mateusz Ponitka a fost cel mai bun jucător de la Stelmet Zielona Gora cu 11 puncte și 6 recuperări, în timp ce Dejan Borovnjak și Adam Hrycaniuk au marcat fiecare câte 10 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!