Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC ICIM Arad și CS SCM Timișoara își dau din nou întâlnire în Polivalenta arădeană

Valentin Todea

Valentin Todea
05.01.2018

Într-un meci din cadrul etapei a 13-a din Liga Națională, ICIM Arad primește vizita vecinei din Timișoara, confruntarea anunțându-se a fi strânsă având în vedere poziția în clasament și duelurile anterioare dintre cele două combatante. Partida va lua startul sâmbătă, 6 ianuarie la ora 18:30 în Sala Polivalentă și va fi transmisă în direct de TV Arad, dar și de pagina de facebook a televiziunii și a clubului arădean.

CS SCM Timișoara conduce cu 2-1 în ceea ce privește meciurile directe, ultima întâlnire fiind adjudecată pe Bega de către formația lui Mihai Coldea cu scorul de 73-63. În ceea ce privește clasamentul, trupa alb-violetă ocupă locul cinci cu 4 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce Aradul se situează cu o poziție mai jos, având același bilanț.

De la precedenta confruntare, lotul echipei antrenate de Bogdan Bulj s-a îmbunătățit, însă timișorencele au demonstrat în repetate rânduri că nu se dau bătute indiferent de adversar. Așadar ne putem aștepta la o partidă spectaculoasă și care să fie decisă pe final.

Galben-albastrele au pășit în noul an cu un moral bun după succesul din ultima etapă de la Cluj-Napoca, 81-86, în timp ce gruparea din Banat a cedat la mare luptă confruntarea de la Satu Mare, scor 91-86.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!