Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC ICIM Arad a cedat amicalul cu Steaua Roșie, în deplasare

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.09.2018

FCC ICIM Arad a jucat primul amical din această perioadă de pregătire, la mai puțin de două săptămâni de la reunire. Arădencele au fost învinse de campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad, cu 83-69, diferența făcându-se încă din primul sfert. Sârboaicele au mai avut două amicale în această săptămână, în Bulgaria.

Dacă arădencele au fost la primul meci de verificare în noua formulă, la 10 zile după primul antrenament, Steaua Roșie a început pregătirile în prima parte a lunii august, având deja două amicale jucate. Formația lui Dragan Vukovic a întâlnit naționala Bulgariei, în deplasare, și s-a impus cu 83-77 în prima partidă, pentru a fi învinsă cu 76-70 în a doua.

Conform site-ului oficial al grupării de pe Mureș, Miljan Medveđ le-a trimis în formula de start pe Hadzovic, Fodor, Harrison, Ciotir și Burdgess. Primul sfert le-a revenit gazdelor cu un parțial de 29-18, iar ecartul a crescut cu alte două puncte în a doua perioadă de joc (20-18), astfel că la pauza mare scorul a fost 49-36. Sfertul trei a fost singurul adjudecat de galben-albastre (16-19), iar ultima perioadă de joc le-a revenit sârboaicelor, cu 18-14. Scorul final a fost 83-69.

Brankica Hadzovic a fost cea mai bună marcatoare arădeană, cu 20 de puncte, la care a adăugat 4 recuperări și 7 assist-uri. Pentru FCC ICIM au mai înscris: Fodor 16 puncte (5 recuperări), Dzombeta 10 puncte, Harrison 8, Burdgess 7 puncte (7 recuperări), Ciotir 4 puncte, Ardelean 2 puncte (5 recuperări) și Neagu 2 puncte. Mercea nu a evoluat din cauza unor probleme medicale.

Pentru galben-albastre urmează un nou amical în deplasare. Acestea vor juca marți (18 septembrie) pe terenul celor de la Peac Pecs. Partida se va disputa de la ora 19 (ora României). Cele două echipe se vor întâlni și în 21 septembrie la Arad, iar în ziua următoare pe Mureș va veni formația din Novi Sad.

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!