Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC ICIM Arad caută revanșa pentru înfrângerea de la Alexandria

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.01.2018

FCC ICIM Arad întâlnește pe CSBT Alexandria în etapa a 16-a din Liga Națională. Arădencele au pierdut o singură dată pe propriul teren în fața teleormănencelor, în returul din 2016, când au dat drumul jucătoarelor valoroase.

La acea partidă scorul a fost 25-80, iar Mădălin Piperea a oferit minute și tinerelor din lot. Gruparea de pe Mureș s-a impus în celelalte 15 partide pe care le-a găzduit cu teleormănencele. Ultimele două partide de la sala Victoria le-au revenit elevelor lui Bogdan Bulj, cu 77-72 și 79-50, în sezonul trecut. CSBT Alexandria s-a impus clar la partida tur din actuala ediție de campionat. A fost 75-49 pentru teleormănence la meciul din etapa a 7-a.  

Va fi a 34-a confruntare directă între cele două echipe, începând din 2006, când formația din Alexandria a promovat. ICIM Arad s-a impus în 25 de partide, CSBT a câștigat de 7 ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate, în cupă.

CBST Alexandria este pe locul trei cu 21 de puncte, după 8 victorii și 5 înfrângeri. FCC ICIM Arad ocupă locul 7 cu 18 puncte și un bilanț de 5 victorii și 8 înfrângeri. Teleormănencele au avut parte de două meciuri intense în ultima săptămână. Sâmbăta trecută au pierdut la Cluj după prelungiri (85-79), iar miercuri au trecut acasă de CS SCM Timișoara cu 72-69. Arădencele au stat în etapa intermediară, după ce au pierdut sâmbăta trecută la Satu Mare cu 72-68.

Formația de pe Mureș are 2 victorii și 4 înfrângeri pe propriul teren în această ediție de campionat. CSBT are o singură victorie în deplasare, cea de la Timișoara, iar în celelalte patru partide a pierdut. Oaspetele de mâine au medii mai bune atât la puncte înscrise (75,2 față de 68,5), cât și la puncte primite 72,1 față de 75,2). Teleormănencele au cu patru recuperări în plus pe meci. Arădencele stau mai bine la reușitele de două puncte (49% la 45%), în timp ce teleormănencele aruncă mult mai bine de după semicerc (34% față de 24,8%).

Meciul dintre FCC ICIM Arad și CSBT Alexandria se joacă sâmbătă de la ora 18 la sala Victoria. Vor arbitra Amalia Marchiș, Mate Stretea și Răzvan Opriș, supervizați de Marius Hurgoi. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!