Stiri

FCC ICIM Arad, dublă în deplasare cu SBS Ostrava

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.11.2017

FCC ICIM Arad va juca două partide pe terenul celor de la SBS Ostrava sâmbătă și duminică, în cadrul grupei B a Ligii Europei Centrale. Ambele echipe au pierdut meciul de debut în această competiție. SBS Ostrava a fost învinsă acasă de Pharmaserv Marburg, scor 67-71. Arădencele au pierdut duminica trecută, pe propriul teren, confruntarea cu CSM Satu Mare cu 57-78.

Bogdan Bulj nu va putea conta pe Ildiko Nagy, una dintre cele mai constante eleve ale sale în acest debut de sezon. Experimentata jucătoare a ICIM-ului s-a alăturat deja echipei naționale, la Oradea, pentru partidele cu Slovenia și Franța din calificările EuroBasket Women 2019. 

În schimb, antrenorul galben-albastrelor va beneficia de aportul nou-venitei Monique Coker care va putea să intre în angrenajul noii sale echipe. Ar trebui să revină și căpitanul Brankica Hadzovic.

Ambele echipe stau prost în competițiile interne. Arădencele așteaptă încă prima victorie din campionat și au rămas singura echipă fără succes după retragerea gălățencelor de la Phoenix. SBS Ostrava este penultima în campionatul Cehiei cu 2 victorii și 6 înfrângeri.

Meciul de sâmbătă este programat la ora 16 (ora României), iar duminică se va juca la 12:30. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!