Stiri

FIBA EuroChallenge - Deven Mitchell pe locul al 8-lea în ierarhia individuală a primei etape

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.11.2012

Franklin Hassell, autor a 22 puncte și 15 recuperări pentru un indice de 37 la eficiență, a fost desemnat cel mai bun jucător al primei etape în sezonul regulat al FIBA EuroChallenge. Americanul a ajutat-o pe Hapoel Holon să se impună în fața lui Armia Tbilisi, scor 84-69.

În cadrul rundei inaugurale Andre Harris, de la JDA Dijon, a fost principalul marcator cu un total de 32 puncte. El a avut 34 la eficiență, dar efortul său nu a fost suficient pentru a câștiga la Mediaș.

Pe de altă parte, Deven Mitchell, jucătorul lui Gaz Metan Mediaș, a fost cel mai bun jucător legitimat la un club românesc în meciurile primei etapei din sezonul regulat al FIBA EuroChallenge. El a avut 19 puncte, 8 recuperări și 3 intercepții pentru un coeficient de 26 la eficiență în victoria, scor 92-89 asupra lui Dijon. Pentru acest efort, Mitchell a obținut poziția a 8-a în ierarhia celor mai buni jucători ai etapei.

Un coleg al lui Mitchell, este vorba despre sârbul Slobodan Dundjerski, a ocupat poziția a 14-a în această ierarhie. El a avut 22 puncte, 5 pase decisive și 22 la eficiență.

Dundjerski a fost întrecut de către Damien Kinloch de la BCM U Pitești,. Pivotul american din trupa lui Tudor Costescu a avut 16 puncte și 9 recuperări în 29 minute de joc pentru un indice de 24 la eficiență în condițiile în care o bună parte din meci a fost împerecheat cu puternicul Sean May, pivot venit din NBA. Kinloch s-a clasat al 10-lea în ierarhia individuală a primei etape.

Foto: Vlad Filipaș (lupiinegri.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!