Stiri

FIBA EuropeCup. Tabloul sferturilor de finală

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.03.2017

Numărul echipelor rămase în cursa pentru cucerirea trofeului FIBA EuropeCup s-a micșorat la opt. Printre acestea se regăsesc și două formații care au venit în România pe parcursul acestui sezon competițional. Este vorba de francezii de la Elan Chalon ce s-au aflat în grupă cu BC Mureș Târgu Mureș și turcii de la Moratbey Usak Sportif, grupare ce a eliminat săptămâna trecută campioana României, CSM CSU Oradea.

Tabloul sferturilor de finală este următorul:

Cibona Zagreb (CRO) vs. Elan Chalon (FRA)
BC Enisey (RUS) vs. Telenet Oostende (BEL)
Muratbey Usak Sportif (TUR) vs. Nanterre 92 (FRA)
Telekom Baskets Bonn (GER) vs. Ironi Nahariya (ISR)

Sistemul de desfășurare este tur-retur, primele jocuri urmând a se desfășura săptămâna viitoare, iar returul este programat o săptămâna mai târziu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!